YÜKSEL BASAR
Okullar arası Oryantiring İl birinciliği hafta sonunda yapıldı. Mimar Sinan Mahallesi Bosna Parkı’nda yapılan il birinciliğinde küçükler, yıldızlar ve gençler A ve B kategorilerinde yapılan yarışmalarda toplam 60 sporcu mücadele etti.


Yapılan yarışlar sonunda ferdi olarak dereceye giren sporculara madalya takım sıralamasında dereceye girenlere ise kupaları verildi. Küçük kız kategorisinde Yavruturna Ortaokulu’ndan Elif Eren birinci Duru Atıcı ise ikinci oldu. Küçük erkeklerde ise aynı okuldan Aziz birinci olurken Bulut Kalkan ise ikinci oldu.


Yıldız kızlarda Yavruturna Ortaokulu’ndan Melisa Demirkazık birinci Ecem Kalkan ikinci Ekin Yazar ise üçüncü oldu. Yıldız erkeklerde de aynı okuldan Akın Taşbaş birinci Ali Civan Tan ikinci Berkay Akpınar ise üçüncülüğü kazandı.


Genç kızlar B kategorisinde Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Zeynep Akgün birinci Aleyna Çelik ikinci Nigar Çılgın üçüncü Ayşegül Damar ise dördüncü oldu. Genç Kızlar A kategorisinde ise Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Şirin Başak Tunç birinci Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi’nden Ela Yağmur Kelam ikinci Başöğretmen Anadolu Lisesi’nden Esme Gül Kılıç üçüncü oldu.
Genç erkekler B grubunda Mukadder Akaydın Anodul Lisesi’nden Şahin Eral birinci Mehmetcik Anadolu Lisesi’nden Samet Candemir ikinci Behlül Yetişen üçüncü Fettah Burak Erbaş ise dördüncü oldular. Genç erkekler A kategorisinde ise Bayat Şehit Osman Arslan Anadolu Lisesi’nden Furkan Ali Emeç birinci Şehit erol Olcok Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden İsmail Koldaş ikinci aynı okuldan Muhammed Raşit Polat ise üçüncü oldu.


Takım sıralamasında ise Genç Erkekler A kategorisinde Bayat Şehit Osman Aslan Anadolu Lisesi, B kategorisinde ise Mehmetcik Anadolu Lisesi birinci oldu. Genç kızlar A kategorisinde Başöğretmen Anadolu Lisesi birinci Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci Bayat Şehit Osman Arslan Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu. Genç Kızlar B kategorisinde ise Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.