HALİL ÖZTÜRK
Kahramanmaraş’ta yapılan 14 Yaş Altı 2. Kademe Oryantiring yarışlarında Çorumlu sporcular bir birincilik üç ikincilik ve bir üçüncülük olmak üzere altı madalya kazandılar.
Türkiye genelinden ikibin civarında sporcunun katıldığı yarışmalar 9-10 mart tarihlerinde Kahramanmaraş’ta yapıldı. Çorum Gençlikspor kulübünden 19 sporcu yarışmalarda mücadele etti. İlk gün yarışmaları Kahramanmaraş Extrem Park bölgesinde yapıldı. Bu yarışmalarda E 10 kategorisinde Hamza Kayra Yapıcı birinci olarak altın madalyanın sahibi olurken Toprak Demirel ikinci Celal Efe Olukçu dördüncü olarak kürsüde dört madalyanın üçünü kazandılar. K 50 kategorisinde ise Onur Torbacıoğlu ikinci olarak gümüş madalya kazanan isim oldu.

İkinci gün yarışmaları ise Kahramanmaraş merkezde yapıldı. Bugünki mücadeleler sonunda E 10 kategorsinde Toprak Demirel ikinci olurken K 50 kategorisinde Onur Torbacıoğlu ise üçüncü olarak bronz madalya kazandı.
Oryantiring İl Temsilcisi ve Antrenörü Duran Torbacıoğlu yarışmalarda sporcularının gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirterek tüm Çorumluları bu sporu yapmaya davet etti.