HARUN AKKAYA
Bayanlar Voleybol 2. Lig 7. grupta ikinci yarı bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak. Ligde ilk yarıyı üçüncü sırada tamamlayan Osmancık Belediyespor ikinci yarının ilk maçında grubun namağlup lideri Ordu Çamlıkspor’u konuk ederken diğer temsilcimiz Çorum Voleybol ise ilk haftayı oynamadan üç puanla kapatacak.


İlk yarıda oynadığı sekiz maçta iki mağlubiyet altı galibiyet alan Osmancık Belediyespor 17 puanla devreyi üçüncü sırada tamamladı. Ligde ikinci yarının ilk maçında pazar günü evinde Ordu Çamlıkspor ile karşılaşacak olan Osmancık Belediyespor bu maçı kazanarak play-off umutlarını artırmak amacında. Grupta üç takım play off mücadelesi verirken temsilcimiz Osmancık Belediyespor’un bu iki rakibi ile kendi evinde oynayacak olmasının avantajını iyi kullanarak kazanması halinde gruptan çıkma yolunda büyük avantaj sağlayacak.


Osmancık Belediyespor antrenörü Ümit Gökgöz ligde evlerinde oynayacakları Ordu Çamlıkspor ve Şehzadeler Voleybol maçlarını kazanmaları halinde grupta ilk iki sıraya alarak final grubuna yükseleceklerine inandığını söyledi. Gökgöz tüm Osmancıklıları pazar günki grubun namağlup lideri Ordu Çamlıkspor ile oynayacakları maça beklediklerini sözlerine ekledi.


Gruptaki diğer temsilcimiz Çorum Voleybol ise ikinci yarının ilk hafta maçında oynamadan üç puanla ayrılacak. Pazar Kaçkar Sağlık Koleji ilk yarıda iki maçına çıkmadığı için ligden ihraç edildi ve temsilcimiz ikinci yarının ilk maçında oynamadan üç puan alacak.

Editör: Haber Merkezi