HALİL ÖZTÜRK

Bayanlar Voleybol 2. lig 7. grupta mücadele eden temsilcilerimizden Osmancık Belediyespor evinde konuk ettiği Çaykur Rizespor önünde ilk seti kaybetsede sonraki üç seti kazanarak 3-1 galip ayrıldı ve üç puanın sahibi oldu.
Üç maçta iki mağlubiyet bir galibiyeti bulunan Osmancık Belediyespor ilk dört maçını kaybeden Çaykur Rizespor önünde maça istediği gibi başlayamadı. Özellikle savunmada yapılan hatalar sonucunda uzatmaya giden seti 26-24 kaybeden temsilcimiz ikinci sette rakibine göz açtırmadı.
Baştan sona kadar rakibi önünde üstün bir oyun ortaya koyan ve bu seti 25-17 kazanan Osmancık Belediyespor skoru 1-1 yaptı. Üçüncü settede hücumdaki etkili oyununu sürdüren kırmızı beyazlılar bu seti 25-19 alarak skoru 2-1 yaptı. Dördüncü sette konuk Çaykur Rizespor’un maça ortak olma çabasına savunmadaki başarılı görüntüsü ile izin vermeyen Osmancık Belediyespor bu seti 25-20 maçıda 3-1 kazanarak üç puanın sahibi oldu. Bu galibiyet ile Osmancık Belediyespor 6 puana yükselirken Çaykur Rizespor beşinci maçından da mağlubiyet ile ayrıldı.