HALİL ÖZTÜRK
1. Amatör Küme’de beşinci maçlar sonunda zirvede iki takım yalnız kaldı. Osmancık Belediyespor ve Çimentospor takımlarına yollarına kayıpsız devam ederek ilk iki sıradaki yerlerini korurken takipçileri ise haftayı mağlubiyetle kapattılar. Ligde Bayat Belediye ve Osmancıkgücü beşinci maçlarıda puansız kapattılar.


Haftaya averajla lider giren Osmancık Belediyespor ligde zirveyi zorlayan Eti Lisesi karşısında oldukça zorlansada tek golle kazanmayı başardı. Büyük bir mücadeleye sahne olan ve zaman zaman gerilimin yükseldiği maçta ev sahibi takım son dakikalarda bulduğu Alihan’ın kafasından bulduğu golle 1-0 galip gelerek 15 puanla zirvedeki yerini korudu.


Lideri averajla takip eden Çimentospor ise zorlu Alaca deplasmanında zaman zaman zorlansada rakibini 3-1 yenerek onlarda yoluna kayıpsız devam etti ve ikinci sıradaki yerlerini korudular.


İl Özel İdarespor alt sıralardan uzak kalmak adına kritik maçta İskilipspor deplasmanından tek golle üç hunala dönerek dördüncü sıraya kadar yükseldi. Ligde alt sıraları yakından ilgilendiren maçlarda İskilipgücüspor Bayat’ta oynadığı maçta Osmancıkgücüspor’u 2-1 yenerek ligdeki çıkışını devam ettirdi ve beşinci sırada kendine yer buldu.


Yine alt sıraları ilgilendiren maçta ise Mimar Sinan Gençlikspor evinde konuk ettiği Bayat Belediyespor önünde 2-1 galip gelerek üç puanlı haftayı kapattı ve yedinci sırada haftayı tamamladı.


Ligde altıncı hafta maçlarının üçü merkezde oynanacak. Kuşkusuz bu maçlar arasındaki en önemlisi zirvedeki iki takım Çimentospor ve Osmancık Belediyespor 1 nolu sahadaki karşılaşma olacak.

Editör: Haber Merkezi