MU­RAT KA­RA­SU
Os­man­cık Be­le­di­yes­por se­zo­nu id­di­alı aç­tı. Kır­mı­zı Be­yaz­lı ta­kım ön­ce­ki ak­şam il­çe­de dü­zen­le­nen tö­ren açı­lı­şı ise ye­ni se­zon star­tı­nı ver­di. Açı­lış tö­re­ni­ne AK Par­ti Mil­let­ve­ki­li Oğuz­han Ka­ya, Os­man­cık Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı ve Be­le­di­yes­por Baş­ka­nı Ka­dir Es­ki­adam ile İl­çe Ku­rum ve Da­ire Mü­dür­le­ri ile Be­le­di­ye ve İl Ge­nel Mec­li­si üye­le­ri, Os­man­cık Be­le­di­yes­por Yö­ne­ti­mi, Tek­nik He­yet ile bir­lik­te alt ya­pı ve ama­tör ta­kım­da for­ma gi­ye­cek fut­bol­cu­lar ka­tıl­dı­lar.
Mil­let­ve­ki­li Oğuz­han Ka­ya ama­tör ta­kım­da for­ma gi­ye­cek fut­bol­cu­lar ile tek tek ta­nış­tı ve ba­şa­rı­lar di­le­di. Kur­ban ke­si­mi ve du­ala­rın ar­dın­dan mil­let­ve­ki­li Oğuz­han Ka­ya kı­sa bir ko­nuş­ma yap­tı. Ka­ya, Os­man­cık Be­le­di­yes­por’un bu se­zon bir üst lig olan Böl­ge­sel Ama­tör Lig’e yük­sel­mek için mü­ca­de­le ede­ce­ği­ni ve bu­nu ba­şar­mak için­de el­le­rin­den ge­len des­te­ği ve­re­cek­le­ri­ni söy­le­di.


Ku­lüp Fah­ri Baş­ka­nı ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­si Özel­leş­tir­me İda­re­si Baş­ka­nı hem­şeh­ri­miz Ah­met Ak­su An­ka­ra’dan biz­ler­de bur­dan ge­rek­li kat­kı­yı ve­re­rek bu se­zon is­te­dik­le­ri he­de­fe ula­şa­cak­la­rı­na inanç­la­rı­nın tam ol­du­ğu­nu be­lir­ten Ka­ya ‘Her­kes üze­ri­ne dü­şe­ni ya­par­sa he­de­fe ulaş­ma­ma­mız için hiç bir ne­den yok. Yö­ne­tim ge­ce gün­düz ça­lı­şı­yor. Biz­ler­de on­la­rın ula­şa­ma­dı­ğı nok­ta­lar­da dev­re­ye gi­ri­yo­ruz. So­nuç­ta bun­dan son­ra işin asıl kıs­mı tek­nik he­yet ve fut­bol­cu­lar­da. İna­nı­yo­rum­ki on­lar­da al­dık­la­rı so­rum­lu­lu­ğun bi­lin­cin­de ola­rak ge­re­ken mü­ca­de­le­yi ve­re­cek­ler ve çok ça­lı­şa­rak Os­man­cık Be­le­di­yes­por’u is­te­di­ği he­de­fe ulaş­tı­ra­cak­lar­dır. Ye­ni se­zo­nu­nOs­man­cık Be­le­di­yes­por’a ha­yır­lı ol­ma­sı­nı di­li­yo­rum’ de­di.
Ko­nuş­ma­nın ar­dın­dan ise Oğuz­han Ka­ya sem­bo­lik ola­rak se­zon açı­lı­şı için ilk to­pa vur­du ve kır­mı­zı be­yaz­lı ta­kım an­tren­ma­na geç­ti.

 

Vo­ley­bol ta­kı­mı­na zi­ya­ret
Os­man­cık Be­le­di­yes­por fut­bol ta­kı­mı­nın se­zon açı­lı­şı­nın ar­dın­dan mi­sa­fir­ler da­ha son­ra bu yıl Ba­yan­lar 2. li­gin­de mü­ca­de­le ede­cek olan vo­ley­bol ta­kı­mı­nı­da zi­ya­ret et­ti­ler.  Mil­let­ve­ki­li Oğuz­han Ka­ya ve be­ra­be­rin­de­ki­ler İl­çe Spor sa­lo­nu’nda ye­ni se­zon ha­zır­lık­la­rı­nı sür­dü­ren ba­yan vo­ley­bol ta­kı­mı­nın ça­lış­ma­sı­nı zi­ya­ret et­ti­ler ve on­la­ra­da ye­ni se­zon­da ba­şa­rı­lar di­le­di­ler.