HALİL ÖZTÜRK
Bölgesel Amatör Lig 4. grupta temsilcimiz Osmancık Belediyespor üst üste altıncı beraberliğini Atakum Belediyespor deplasmanında 0-0 berabere kalarak aldı.

Maçın 90. dakikasında Osmancık Belediyespor kalecisi Muhammed Zahid bu sezon üçüncü kez penaltıda gole izin vermedi.

Atakum İlçe sahasında oynanan maçta ev sahibi Atakum Belediyespor orta sahada topa daha çok sahip olurken rakibine boş alan bırakmayan Osmancık Belediyespor kontrataklarla etkili olmaya çalıştı. Ev sahibi takım ise kapanan rakibi önünde kanatlardan geliştirdikleri ile pozisyon bulmaya çalıştı. Ancak ilk yarıda iki takımında çabası sonuç vermeyince ilk yarı 0-0 beraberlik ile sona erdi.

İkinci yarıda ev sahibi takım galibiyet için tüm hatları ile yüklendi. Bu ataklarında savunma ve orta alan bloğu ile rakibe pozisyon vermeyen temsilcimiz Osmancık Belediyespor ani çıkışlarla etkili oldu. Bu ani çıkışlarında final paslarında bir türlü doğru tercihi yapamayan temsilcimiz öne geçme fırsatlarından yararlanamadı.

Maçın 90.dakikada savunma arkasına atılan topta ceza sahasına yapılan orda Seydi Eren’in eline çarpan topa maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı Gökhan kullandı kaleci Muhammed Zahid topu köşöden kornere çelerek rakibine gol izni vermedi. Tecrübeli kaleci bu sezonki dördüncü penaltıdan üçünü kurtararak takımına puan anlamında büyük katkı vermeye devam etti.
Ligde son beş maçından beraberlik ile ayrılan Osmancık Belediyespor, Atakum deplasmanından da 0-0 beraberlik ve bir puanla dönerek altıncı beraberliğini aldı Bu sonuçla Osmancık Belediyespor ilk yarıyı 17 puanla altıncı sırada tamamlarken Atakum Belediyespor ise 27 puanla üçüncü tamamladı.

Editör: Haber Merkezi