MURAT KARASU
Okullu Yıldız kızlar voleybol il birinciliğinde Osmancık Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Ortaokulu üst üste üçüncü şampiyonluğu kazandı. Osmancık temsilcisi final maçında Mimar Sinan Ortaokulunu 3-0 yenerek bu yılda mutlu sona ulaştı,


On takımın mücadele ettiği yıldız kızlar voleybol il birinciliğinde grup maçları sonunda ilk iki sırayı alan okulların çapraz olarak oynadıkları yarı final maçlarını kazanan Osmancık Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Ortaokulu ile Mimar Sinan Ortaokulu şampiyonluk için karşılaştılar.
Son iki yılda bu kategoride şampiyonluğu kazanan Osmancık temsilcisi rakibi önünde setleri 25-18, 25-21 ve 25-16’lık setlerle 3-0 yenerek üçüncü şampiyonluk sevincini yaşadı.


Final maçının ardından düzenlenen törenle dereceye giren okullara kupa sporculara ise madalyaları verildi. Osmancık Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Çorum’u gruplarda temsil etmeye hak kazandı.


 

Mecitözü YBO üçüncü

SALON: TOKİ.
HAKEMLER: Caner Yıldırım, Burak Karaca.
MECİTÖZÜ YBO: Edanur, Mine, Beyza Nur, Nevriza, Gamze, Yağmur, Nisa Nur, Zeynep, Sudenur, Ayşe, Şehriban. 
MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU: Elif, Pınar, Neziha, Akasya, Aleyna, Senanur, Mersa, Hatice, Elif, Ceren, Başak.
SÜRE: 1 Saat 11 dakika.
SETLER: 25-10, 25-8, 25-8.


Okullu Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği’nde  Mecitözü YBO üçüncülük kupasının sahibi oldu. Yarı final maçını kaybederek üçüncülük dördüncülük maçında karşılaşan Mecitözü YBO ile Mustafa Kemal Ortaokulu arasındaki maçta rakibi önünde fazla zorlanmadan 3-0 galip ayrılan Mecitözü YBO üçüncülük kupasını alırken Mustafa Kemal Ortaokulu ise dördüncülük kupasının sahibi oldu.

Editör: Haber Merkezi