SAHA: 1 No’lu Sentetik.
HAKEMLER: Celal Bayraklı, M.Samet Ünal, Mehmet Tuğluk.
ÇİMENTOSPOR: Ömer, Cihat, Serhat, Fatih (Hakan), Sefa, Kadir, Bilal, Buğra (İsmail),  Tuncay, Vedat, Erol (Osman).
OSMANCIK BELEDİYESPOR: Ertuğrul, Mehmet (Kadir), Turgay, Emre, Amara Keita, Alihan, Eyüp, Mücahit, Onur, Salih, Yusuf.
KIRMIZI KART: 79. dak. Serhat (Çimentospor).
GOLLER: 15. dak. Turgay, 72. dak. Yusuf (Osmancık Belediyespor).

HALİL ÖZTÜRK
1. Amatör Küme’de şampiyonluğun iki güçlü adayı Çimentospor ile Osmancık Belediyespor arasındaki maçtan konuk takım 2-0 galip ayrılırken yoluna kayıpsız devam etti. Doksan dakikalık maç baştan sona kadar büyük bir mücadeleyi ve gerilime sahne oldu.
Maçın ilk dakikalarından itibaren ev sahibi olan Çimentospor topa daha çok sahip olmasına karşın Osmancık Belediyespor ani ataklarla etkili olmaya çalıştı. 15. dakikada ceza sahası dışından kazanılan frikik atışında Amara Keita sert vurdu köşeye gönderdi kaleci Ömer topu ortaya tokatladı pozisyonu iyi takip eden kaptan Turgay topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
28. dakikada Osmancık Belediyespor penaltı atışıı kazandı. Savunma arkasına atılan topla Yusuf hareketlendi Serhat ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Amara Keita yerden sert vurdu top yan direğin yanından auta gitti ve Çimentospor maçın içinde kaldı.
33. dakikada Çimentospor beraberlik golüne çok yaklaştı. Savunma arkasına atılan uzun topla Tuncay topla ceza sahasına girdi kaleci Ertuğrul ile karşı karşıya kaldı vuruşunda topu kaleciye nişanlayınca takımını mutlak bir golden etti.
41. dakikada sağ kanattan Buğra topla hareketlendi rakibi ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı herkesin penaltı beklediği pozisyonda maçın hakemi devam dedi.
İlk yarının kalan bölümünde takımların çabası sonuç vermedi ve ilk yarıyı Osmancık Belediyespor 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda Çimentospor beraberlik için baskılı başladı ve topa daha çok sahip olarak gol için yüklendi. 68. dakikada sağ kanattan kullanılan korner atışında ceza sahası içinde meydana gelen karambolde Tuncay sert vurdu ağlara gönderdi ancak maçın hakemi kaleciye faul yapıldığı gerekcesi ile golü iptal etti.
72. dakikada ani gelişen Osmancık Belediyespor atağında savunma arkasına atılan topla Yusuf hareketlendi rakibinden kurtulduktan sonra sert vurdu topu köşeden ağlara göndererek skoru 0-2 yapan golü attı.
78. dakikada Çimentospor bu kez direğe takıldı. Sol kanattan yapılan ortada savunmadan seken topa ceza sahası dışında Serhat gelişine sert vurdu top yan direkten geri geldi ve savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.Maçın kalan bölümünde Çimentospor’un çabası sonuç vermedi ve sahadan 2-0’lık skorla galip ayrılan Osmancık Belediyespor 18 puanla zirvede yalnız kalırken Çimentospor 15 puanda kaldı.

Editör: Haber Merkezi