HA­LİL ÖZ­TÜRK
1. Ama­tör Kü­me’de şam­pi­yon­luk he­de­fi ile se­zo­na ha­zır­la­nan Os­man­cık Be­le­di­yes­por’da trans­fer­ler sü­rü­yor. Kır­mı­zı Be­yaz­lı ta­kım tec­rü­be­li kap­ta­nı Tur­gay Do­ğan ve İran­lı oyun­cu Sej­jad Ka­vo­osi ile an­laş­tı.

Os­man­cık Be­le­di­yes­por uzun sü­re­dir Os­man­cık’ta hiz­met ve­ren ve ta­kım kap­ta­nı Tur­gay Do­ğan ile ya­pı­lan gö­rüş­me­ler­de bu yıl­da an­laş­ma­ya va­rıl­dı. Ge­nel Kap­tan Gök­han Kent uzun sü­re­dir il­çe­ye ve ta­kı­ma hiz­met ve­ren Tur­gay’ın fut­bol­cu­lu­ğu­nun ya­nın­da ka­rak­te­ri ile her­ke­sin bü­yük be­ğe­ni­si­ni ka­zan­dı­ğı­nı böy­le bir spor­cu ile bu yıl­da an­laş­mak­tan duy­du­ğu mem­mu­ni­ye­ti di­le ge­tir­di.
Kap­tan Tur­gay ise Os­man­cık Be­le­di­yes­por ça­tı­sı al­tın­da bu yıl­da for­ma gi­ye­cek ol­mak­tan duy­du­ğu mem­mu­ni­ye­ti di­le ge­tir­di ve bu yıl be­lir­le­nen he­de­fe ulaş­mak için ye­ni oluş­tu­ru­lan kad­ro ile el­le­rin­den ge­len mü­ca­de­le­yi ve­re­cek­le­ri­ni söy­le­di ve ken­di­si­ne gü­ve­nen baş­ka ku­lüp baş­ka­nı ve yö­ne­tim ku­ru­lu­na te­şek­kür et­ti,

Os­man­cık Be­le­di­yes­por’un di­ğer trans­fe­ri ise İran’lı Sej­jad Ka­vo­osi ol­du. For­vet oy­na­yan ve ge­rek güç­lü fi­zi­ği ge­rek­se et­ki­li sol aya­ğı ile dik­kat çe­ken İran­lı Sej­jad Ka­vo­osi’nin im­za tö­re­ni­ne me­na­je­ri ile Os­man­cık Be­le­di­yes­por Baş­ka­nı Ka­dir Es­ki­adam ve yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri ka­tıl­dı­lar.
Os­man­cık Be­le­di­yes­por Ge­nel Kap­ta­nı Gök­han Kent tek­nik he­yet ile bir­lik­te ye­ni se­zon ya­pı­lan­ma­sı­nı sür­dür­dük­le­ri­ni be­lir­te­rek güç­lü kad­ro­la­rı ile bu se­zon mut­lu so­na ula­şa­cak­la­rı­na inan­dı­ğı­nı söy­le­di.

Editör: Haber Merkezi