HALİL ÖZTÜRK
1. Amatör Küme’de Osmancık Belediyespor ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğu garantiledi. En yakın rakibi Çimentospor’u etkili oyunu ile 3-0 kazanan Osmancık Belediyespor geçen yıl kaybettiği şampiyonluğu bu yıl yakaladı.

Osmancık ilçe sahasında oynanan maçta ev sahibi takım ilk yarıda aldığı 2-0’lık galibiyetin verdiği avantajı iyi kullanarak rakibi önünde savunmayı kalabalık tutarak kontrataklarla gol aradı. Maçın genelinde Çimentospor topa sahip olmasına karşın iyi kapanan rakibi önünde pozisyon bulmakta zorlandı.

Hücumda etkili olamayan Çimentospor 1-0 geriye düştükten sonra kazandığı penaltıyıda değerlendiremeyince direnci iyice kırıldı. İkinci yarıda ise aynı görüntü devam etti ve son dakikalarda direnci kırılan ve ümidi biten Çimentospor savunma arkasına atılan iki topla iki gol daha bularak şampiyonluğu yakalayan Osmancık Belediyespor’da büyük sevinç yaşandı.

Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte Osmancık Belediyespor’da büyük sevinç yaşandı. Saha içinde futbolcular tribünde ise taraftarlar şampiyonluk sevincini birlikte kutladılar. Daha sonra Kulüp Başkanı ve Yöneticiler saha içine girerek futbolcularla birlikte şampiyonluk sevincini kutladılar. Çalınan oyun havası eşliğinde şampiyonluğu kutlayan Osmancık Belediyespor ligin kalan haftalarınıda kayıpsız geçerek sezonu tamamlamak amacında.

Kırmızı Beyazlılar ilk hedefe ulaşmanın ardından şimdi ikinci hedef olan Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için oynaması ihtimal Sungurlu Belediyespor maçına hazırlanmak.