HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor’da Başkan Fatih Özcan pazar günü oynanacak zorlu Turgutluspor maçı öncesinde futbolculara para dopingi yaptı ve ilk yarının kalan maç başlarını futbolcuların hesaplarına yatırdı.


Başkan Fatih Özcan göreve geldiği gün yaptıkları açıklamada futbolcuların alın terini kurutmadan alacaklarını ödeyeceklerini söylediklerini belirterek ‘Bu sözümüzü bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yerine getirmeye devam edeceğiz.


Bu doğrultuda futbolcularımızın ilk yarıdan kalan maç başları dün itibari ile hesaplarına yatırıldı. Bizler yönetim olarak görevimizi yaptık hafta sonu oynayacağımızTurgutluspor maçında da futbolcularımızın gereğini yapacağına inanıyorum.


Daha önce belirlediğimiz ödeme planımıza göre ödemeler devam ediyor. Bundan sonraki süreçtede bu plan dahilinde borçsuz bir şekilde yolumuza devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz’ dedi.


Yeni Çorumspor Yönetimi futbolcularla görüşmeleri doğrultusunda on maç başı içerde kalacak şekilde ödeme yapmaya ikinci etapta devam etti. İlk yarının onuncu haftası sonunda futbolcuların ilk on maç başını ödeyen kırmızı siyahlı yönetim ilk yarının kalan yedi karşılaşmanında maç başlarını dün ödeyerek futbolculara ilk yarı sonu itibari ile borcu kalmadı.