HARUN AKKAYA
Çorum Belediyespor Özel Merkez Ada Koleji’nin misafiri oldu. Kırmızı Siyahlı takımın Teknik Direktörü Mehmet Aureli, Antrenör Ersin Küçükoğlu, kaptan Oğuzhan Yalçın ile golcü  Yakup Alkan ve kaleci Onurcan Piri dün Ada Koleji’nin misafiri oldular ve öğrenciler ile sohbet ettiler.


Kolej girişinde Okul İdarecileri tarafından çiçeklerle karşılanan Çorum Belediyespor teknik heyet ve futbolcular daha sonra Kurum ortaklarından Elvan Duru,  Okul Müdürü Hayrullah Layık ile bir süre görüştüler. Daha sonra Çorum Belediyespor teknik heyet ve futbolcular toplantı salonuna geçerek burda orta okul kısmında öğrenim gören öğreniler ile bir araya geldiler.


Soru cevap şeklinde geçen panelde öğrencilerin sordukları birbirinden ilginç sorulara Teknik Direktör Mehmet Aureilo ve futbolcular cevaplar verdiler. En fazla soru ise tabiki Teknik Direktör Mehmet Aureilo’ya geldi. Öğrenciler özellikle Fenerbahçe ile ilgili sorular sorarken bir öğrencinin Türkiye’nin en büyük kulübü sorusuna ise Mehmet hoca ‘Çorum Belediyespor’ dedi ve büyük alkış aldı.


Panelin sonunda ise Ada Koleji Kurum ortaklarından Elvan Duru, Teknik Direktör Mehmet Aureilo’ya teşekkür plaketi verdi.