HA­LİL ÖZ­TÜRK
Edir­ne’de ya­pı­lan 44. Bal­kan Ma­sa Te­ni­si Şam­pi­yo­na­sı’nda mil­li for­ma­yı gi­yen Ço­rum­lu spor­cu­lar Mer­ve Nur Öz­türk ve Ali Af­şin Gül iki­şer ma­dal­ya ile mü­ca­de­le­yi ta­mam­la­dı­lar.
Geç­ti­ği­miz haf­ta Edir­ne’de ya­pı­lan Bal­kan Ma­sa Te­ni­si Şam­pi­yo­na­sı’nda er­kek­ler­de se­kiz ba­yan­lar­da ise ye­di ül­ke­den spor­cu­lar mü­ca­de­le et­ti­ler. Mil­li ta­kım­da ba­yan­lar­da mü­ca­de­le eden Ço­rum Genç­liks­por’dan Mer­ve Nur Öz­türk ta­kım­lar­da ikin­ci ola­rak gü­müş ma­dal­ya ka­za­nır­ken, çift ba­yan­lar­da part­ne­ri Be­tül Nur Kah­ra­man ile bir­lik­te şam­pi­yon ola­rak al­tın ma­dal­ya­nın sa­hi­bi olur­ken ka­rı­şık çift­ler­de ise Ali Af­şin Gül ile bir­lik­te üçün­cü ola­rak bronz ma­dal­ya ka­zan­dı ve şam­pi­yo­na­yı üç ma­dal­ya ile ta­mam­la­dı.
Ço­rum’da baş­la­dı­ğı ma­sa te­ni­si ça­lış­ma­la­rı so­nun­da Fe­ner­bah­çe ku­lü­bü­ne trans­fer olan Ali Af­şin Gül ise Bal­kan Şam­pi­yo­na­sı’nda ta­kım­lar­da şam­pi­yon­lu­ğu ka­za­nan kad­ro­da yer al­dı. Gül fer­di­ler­de ise ka­rı­şık çift­ler­de Ço­rum­lu part­ne­ri Mer­ve Nur Öz­türk ile bir­lik­te üçün­cü ola­rak bronz ma­dal­ya ka­zan­dı ve şam­pi­yo­na­yı iki ma­dal­ya ile ta­mam­la­dı.
Bal­kan Ma­sa Te­ni­si Şam­pi­yo­na­sın­da mil­li ta­kı­mın el­de et­ti­ği ba­şa­rı­lar ge­le­cek adı­na son de­re­ce umut ve­ri­ci ol­du­ğu be­lir­til­di.