HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor ligin 31. hafta maçında yarın sahasında grup lideri Bayburtspor’u konuk edecek. Yarın saat 15’de başlayacak maçta kırmızı siyahlı takım play-off potasındaki yerini sağlama almak ve üst sıraları yakalamak için kazanmak zorunda.

Geçtiğimiz hafta sonunda Kocaelispor depmanından 0-0 beraberlik ile dönen ve haftayı bir puanla kapatan kırmızı siyahlı takımda bu zorlu maçlar öncesinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. İki haftadır sakatlıkları nedeni ile forma giyemeyen Kaan ve Batuhan forma giyecek duruma geldiler.
Yeni Çorumspor play-off yolundaki avantajını korumak ve sahasındaki bu maçı kazanarak sıralamada üst sıralarda kendine yer bulmak için kazanmak zorunda olduğu maçta en büyük güvencesi taraftarı.

Konuk Bayburtspor ise en yakın rakihlerine 8 puan fark atmış durumda. Şampiyonluğu büyük oranda garantileyen sarı siyahlı takım en yakın rakibinin birbiri ile oynadığı haftada kazanarak şampiyonluğu garantilemek amacında. Sarı Siyahlı takımda Çorum’a tam kadro geliyor.

3. lig 4. grupta zirvedeki dört takımın birbiri ile oynayacağı maçlar gerek şampiyonluk gerekse play-off yolundaki mücadele açısından büyüm önem taşıyor.
Grupta üst sıraları yakından ilgilendiren bu kritik maçta İstanbul bölgesi tecrübeli hakemi Cihan Ataş düdük çalacak.

‘Grup liderini taraftarımızla yeneceğimize inanıyoruz’

Teknik Direktör Bahri Kaya play-off yolunda avantajımızı korumak ve rakiplerimize gücümüzü göstermek için yarın oynayacakları Bayburtspor maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Göreve geldiği günden buyana ilk kez tam kadro olarak çalışma ve yarınki maça çıkma fırsatı bulduklarnı belirten Teknik Direktör Bahri Kaya ‘Ligdeki durumuna göre rahat bir takımla oynayacağız. Kendi sahamızdaki pozitif performansın devam etmesi için galibiyet şart. Play-Off yolunda çok zorlu deplasman maçlarına çıkacağız. Bu maçlar öncesinde sahamızda konuk edeceğimiz lider Bayburt’u yenip grubun en iyi takımı olduğumuzu göstereceğiz. Grubun en iyisi biziz diyebilmemiz ve hedefe bir adım daha yaklaşıp rahatlayabilmek için kazanmak zorundayız.Taraftarlarımıza ligin güç dengesinin hangi tarafta olduğunu gösterecek bir maç. Biz diyoruz ki, en güçlü, en iyi takımı biziz. Ama bu ancak taraftarımızla mümkün. Bu yüzden tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz’ dedi.

Editör: Haber Merkezi