YÜKSEL BASAR
Anadolu Yıldızları Basketbol çeyrek final grup maçları sonunda Çorum bayan takımı yarı final grubunda mücadele etmeye hak kazandı. Çorum Anadolu Yıldızları Basketbol takımı Ordu’da son maçında Erzurum’u 52-43 yenerek gruptan ikinci olarak yarı final grubuna yükselmeyi başardı.
Ordu’da yapılan Anadolu Yıldızları Basketbol Çeyrek Final Grup birinciliğinde Çorum bayan takımı ilk maçında Zonguldak’a yenilmiş ikinci maçında ise Erzincan’ı yenerek Erzurum ile gruptan ikinci olarak yarı final grubuna yükselecek takımı belirlemek için karşılaştılar.
Çorum Anadolu Yıldızları basketbol takımı Defne, Türkü, Melisa, Sema, Duygu, Ahsen, Nehir, Zeynep, İremsu, Celin, Elifnaz, İrem’li kadrosu ile mücadele etti. Erzurum karşısında ilk periyotu 11-6 önde tamamlayan Çorum takımı ikinci periyotta rakibinin üstün oyununa cevap veremedi ve devreyi Erzurum takımı 24-20 önde tamamladı.
Üçüncü periyottada Erzurum üstünlüğünü sürdürdü ve son periyota temsilcimiz 28-34 geride girdi. Son periyotta ise rakibi önünde hücumda çok etkili bir oyun ortaya koyan rakibine potayı göstermeyen Çorum takımı bu periyotu 24-9 önde tamamladı maçtan da 52-43 galip ayrılarak grup ikincisi oldu ve yarı final grubunda mücadele etmeye hak kazandı.
Gençlikspor Basketbol Antrenörü Yaşar Yılmaz sporcularının elde ettiği başarıdan dolayı kutladı. Yılmaz alt yapıda sporcuların hazırlanmasında  emeği geçen tüm antrenörlere Beden Eğitim Öğretmenlerine teşekkür etti ve yarı final grubunda da ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi