HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor Yönetimi protokol ziyaretlerini dün yoğun şekilde sürdürdü. İlk olarak Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaya’yı makamında ziyaret eden Yeni Çorumspor Yönetimi dün sırası ile Garnizon Komutanı Per. Kom. Albay Çetin Öcal, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca ve İl Jandarma Komutanı Albay Abdurrahman Başbuğ makamlarında ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Fatih Özcan, Sportif Direktör Hamit Işık, Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın ile yöneticiler Mustafa Ercan ve Salim Koldaş’tan oluşan heyet ilk olarak Garnizon Komutanı Per. Kom. Alb. Çetin Öcal’ı ziyaret etti. Daha sonra İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’yu ziyaret eden Yeni Çorumspor yönetimi son olarak Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Özcan’ı ziyaret ettiler. Yapılan ziyareterde konuşan Kulüp Başkanı Fatih Özcan, üç isme de görevlerinde başarı dileklerinde bulunurken, hafta sonu oynanacak olan Bayburt maçına davet etti. Özcan ayrıca, Garnizon Komutanı Per. Kom. Albay Çetin Öcal, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca,  İl Jandarma Komutanı Albay Abdurrahman Başbuğ üzerlerinde isimleri yazan 19 numaralı formaları hediye etti.

Ziyaretler sırasında Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan ziyaret sırasında protokol üyelerine pazar günü oynayacakları Bayburtspor maçına davet etti.

Editör: Haber Merkezi