HALİL ÖZTÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por Baş­ka­nı Fa­tih Öz­can, bu bü­yük ca­mi­aya baş­kan ola­rak hiz­met et­me­yi na­sip eden All­lah’ın tüm ca­mi­anın des­te­ği ile şam­pi­yon­luk ku­pa­sı­nı­da ge­tir­me­yi na­sip ede­ce­ği­ni söy­le­di.
Baş­kan Öz­can, se­zon açı­lış tö­re­nin­de yap­tı­ğı ko­nuş­ma­sı­na ‘Bu­ha­ra­dan, Bi­nev­le­re, Ya­zı Çar­şı’dan Ba­ha­bey’e Mi­lö­nü’nden Mi­mar Si­nan’a da­ha­sı kır­mı­zı si­yah­lı renk­le­re gö­nül ver­miş tüm Ço­rums­por ta­raf­tar­la­rı se­zon açı­lı­şı­mı­za hoş gel­di­niz’ di­ye­rek baş­la­dı.
İç­le­rin­de­ki Ço­rums­por sev­da­sı ve ate­şi­nin as­la çık­ma­ya­ca­ğı­nı be­lir­ten Baş­kan Öz­can ‘Bu ateş bu­ra­da ye­ni­den alev­len­miş­tir. Ben bu tri­bün­ler­den gel­dim, şü­kür­ler ol­sun­ki Al­lah ba­na bu bü­yük ca­mi­aya baş­kan ola­rak hiz­met et­me­yi na­sip et­ti. İn­şal­lah siz­le­rin des­te­ği ve du­ası ile şam­pi­yon­luk ku­pa­sı­nı ge­tir­me­yi­de na­sip ede­cek.
Bu uzun ve zor­lu yol­cu­ğu­muz­da içi­niz ra­hat ol­sun, Ço­rums­por ön­ce Al­lah’a son­ra biz­le­re ema­net. Şu­nu iyi bil­me­ni­zi is­ti­yo­rum ki Ço­rums­por la­yık ol­du­ğu ye­re bu as­lan par­ça­la­rı­nın mü­ca­de­le ve az­mi ile ta­rih ya­za­rak ge­le­cek­tir.
Eğ­len­ce­nin bi­ran ön­ce baş­la­ma­sı adı­na geç­miş kur­ban bay­ra­mı­nı kut­lu­yor şam­pi­yon­luk ge­ce­miz­de bu­luş­mak üze­re he­pi­ni­zi say­gı­la­rım­la se­lam­lı­yo­rum sağ olun var olun’ de­di.


‘Bizim başaramadığımızı Fatih Başkan başaracaktır’


Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül, Ço­rum Be­le­di­yes­por’un se­zon açı­lış tö­re­nin­de yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da, Fa­tih Baş­kan ve yö­ne­ti­mi­nin ken­di­le­ri­nin ya­pa­ma­ya­ca­ğı­nı ba­şa­ra­cak­la­rı­na inan­dı­ğı­nı be­lir­te­rek ‘İn­şal­lah bu se­ne o se­ne ola­cak ve se­zon so­nun­da şam­pi­yon­luk kut­la­ma­la­rın­da bir kez da­ha böy­le bu­lu­şu­ruz’ de­di.
Baş­kan Ze­ki Gül ko­nuş­ma­sı­na ‘Ge­ce de­me­den gün­düz de­me­den yaz kış de­me­den ta­kım­la­rı­nı des­tek­le­yen ce­fa­kar ta­raf­tar­lar he­pi­ni­zi hür­met­le se­lam­lı­yo­rum’ di­ye­rek baş­la­dı. Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kı­ma ye­ni se­zon­da ba­şa­rı­lar di­le­yen Baş­kan Gül ‘Be­nim iki ev­la­dım var­dı üçün­cü­sü ku­lüp ol­du. Do­kuz yıl ağ­la­dık gül­dük ce­fa­kar ta­raf­tar­la­rı­mız­la Tür­ki­ye­nin her ta­ra­fın­da kır­mı­zı si­yah­lı bay­ra­ğı dal­ga­lan­dır­dık. Es­ki­şe­hir’de Fi­nal ma­çı dö­nü­şün­de iki ev­la­dım ve ha­nı­nım göz yaş­la­rı­na bo­ğul­du­lar. Bu be­nim ço­cu­ğu­mu 2. li­ge 1. li­ge kim çı­kar­tır­sa onu omuz­lar­da ta­şı­ma­ya ha­zı­rız.
Bu stad her tür­lü in­sa­nı si­ya­si gö­rü­şü bir ke­na­ra bı­ra­ka­rak sa­hip çı­kan bir me­kan. İs­mi­nin önün­de Ço­rum ola­nı her de­ğe­re sa­hip çı­ka­lım. Maç için git­ti­ği­miz bir çok il­de ku­lüp is­mi Ço­rums­por ya­zı­yor.
 Bo­lus­por baş­ka­nı ile gö­rüş­tüm bir se­zon­da 4-5 mil­yon rek­lam ge­li­ri top­lu­yor­mış. Ço­rum’un sa­na­yi­de Bo­lu’dan ge­ri ka­lan ta­ra­fı yok. Geç­miş­te ya­pı­lan ba­zı yan­lış­la­rı ele ala­rak ha­re­ket eden­le­re duy­ru­lur.  Bu şeh­rin hak­kı en az PTT 1. lig­dir. Fa­tih Baş­kan ve yö­ne­ti­min bi­zim ya­pa­ma­dı­ğı­mı­zı ya­pa­cak­la­rı­na inan­cım tam­dır. Des­te­ğim tam­dır in­şal­lah bu se­ne o se­ne ola­cak­tır, şam­pi­yon­luk­la­rı kut­la­ma­la­rın­da bir kez da­ha böy­le bu­lu­şu­ruz di­yo­rum ve ye­ni se­zon­da ta­raf­ta­rı ile ta­kı­mı ile şeh­ri ile bü­tün­leş­mek ve ba­şa­rı­lar do­lu bir se­zon di­li­yo­rum’ de­di.


‘Yönetimin her zaman yanındayız’

AK Par­ti İl Baş­ka­nı Meh­met Ka­ra­dağ se­zon açı­lı­şın­da yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da ye­ni yö­ne­tim­le bir­lik­te Ço­rum Be­le­di­yes­por’u çok da­ha iyi yer­yer­de gö­re­ce­ği­mi­ze yü­rek­ten inan­dı­ğı­nı söy­le­di. 
Baş­kan Ka­ra­dağ ik­ti­dar par­ti­si ola­rak söz ver­dik­le­ri­ni Baş­kan ve yö­ne­ti­min her alan­da ya­nın­da ola­cak­la­rı­nı be­lir­te­rek ‘Bi­zim is­te­ği­miz or­tak pay­da­mız olan Ço­rums­por çok da­ha iyi yer­ler­de ol­sun.
Ze­ki Baş­ka­na çok te­şek­kür edi­yo­rum uzun yıl­lar baş­kan­lık ya­pa­rak ge­ce­si­ne gün­dü­zü­ne ka­ta­rak elin­den ge­le­ni yap­tı. Bay­ra­ğı şim­di Fa­tih Baş­kan’a dev­ret­ti. Bu ko­nu­da gön­lü­müz ra­hat. İna­nı­yo­rum­ki Fa­tih baş­kan Ço­rums­por’a olan aş­kı ile bu çı­ta­yı da­ha da yük­sel­sel­te­cek­tir.
Önü­müz­de­ki yıl­lar­dan iti­ba­ren ku­rum­sal kim­li­ği ka­zan­mış ge­li­ri olan ken­di ya­ğı ile kav­ru­lan alt ya­pı­dan ye­tiş­tir­me sı­kın­tı­sı ol­ma­yan ve te­sis­leş­me­yi ta­mam­la­mış bir şe­kil­de yo­lu­na de­vam ede­cek­tir. Fa­tih Baş­kan ile tam bir iş bir­li­ği için­de bu işi gö­tü­re­ce­ği­ne ina­nı­yo­rum. Ço­rums­por’da fut­bol oy­na­yan kar­deş­le­ri­mi­zi zevk­le ve gü­zel­lik­le iz­le­ye­ce­ği­mi­ze ina­ıyor ve he­pi­ni­ze say­gı­lar su­nu­yo­rum ye­ni se­zon­da ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum’ de­di.

Editör: Haber Merkezi