HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor ikinci yarının evindeki ilk maçında yarın saat 13.30’da 1461 Trabzon’u konuk edecek. Kırmızı Siyahlılarda tek hedef galibiyet.
İkinci yarının ilk hafta maçında Muğlaspor deplasmanında inanılmaz kötü bir futbol oynayan ve rakibine 2-0 mağlup olan kırmızı siyahlılar hafta başından itibaren hem moral motivasyon hemde fiziksel çalışmalar devam ediyor.
Teknik Direktör Mehmet Aurelio ile yolların ayrılmasının ardından takımın emanet edildiği Ersin Küçükoğlu yönetiminde ilk maçına çıkacak kırmızı siyahlı takımda sakat ve cezalıların çokluğu en büyük sorun.
Kırmızı Siyahlı takımda Mümin Talip, Kerem ve Mert cezalı Barış, Eşref ve Ferdi ise sakat oldukları için yarınki maçta forma giyemeyecekler. İkinci yarıya Muğlaspor mağlubiyeti ile başlayan kırmızı siyahlılar evlerinde oynayacakları ilk maçta 1461 Trabzon önünde galip gelerek hem camiada moralleri düzeltmek hemde play-off potasının içinde kalmak istiyor.
Konuk 1461 Trabzon ise genç kadrosu grubun en fazla berabere kalan takımı konumunda. Az gol atan ve az gol yiyen bir takım olan 1461 Trabzon takımı ligde kendine üst sıralarda yer bulmak için mücadele ediyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Bayburtspor’a tek golle yenilerek haftayı puansız başlayan bordo mavili takımda sarı kart cezalısı Mert Kurt dışında eksik futbolcu bulunmuyor.
Yarın saat 13.30’da Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stad’ında oynanacak Yeni Çorumspor - 1461 Trabzon maçını Aksaray Bölgesi hakemi Volkan Okur yönetecek.

‘Taraftarımızın desteği ile kazanacağız’

Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu, Trabzon’un genç koşan ve doksan dakika oyun disiplininden kopmayan bir takım olduğunu ve çok bir maç olacağını belirterek ‘Sahamızda taraftarlarımızın vereceği destekle kazanmak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz’ dedi.
 

Antrenör olarak başladığı Yeni Çorumspor’daki görevinde bu hafta başında Teknik Direktör olan Ersin Küçükoğlu teknik patron olarak çıkacağı ilk maçta kazanmak istediklerini söyledi.


Muğlaspor mağlubiyetinin ardından kendi sahalarında oynayacakları maçta kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını belirten Ersin Küçükoğlu ‘Pazar günü grubun genç çok koşan ve oyunu ilk düdükten bitimine kadar hiç bırakmayan taktiksel disiplinden hiç kopmayan iyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz.


Rakibimizin bu özelliklerine göre hafta başından itibaren yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Yaptığımız bu çalışmaların pazar günü sahaya yansıması halinde istediğimizi alarak ayrılacağımıza inanıyorum. Biz teknik ekip ve futbolcu kardeşlerimizle bulunduğumuz yerden daha yukarılarda yer edinmek için çalışacağız.


Grupta şampiyonluğun önemli adaylardan birisi olduğumuzu rakiplerimize hissettirmek için yarınki maçta sahada gerekeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olması. Böylesine zor bir maçta ve evimizde oynayacağımız karşılaşmada en büyük isteğimiz 12. adamımız olan taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Bizim taraftarlarımızdan isteğimiz skor ne olursa olsun maçın son düdüğüne kadar takımlarına destek vermeleri. Biz bu işi başaracaksak onlarla birlikte olacak. Yarınki maçtada tüm taraftarlarımıza stada bekliyor ve onların desteği ile sahadan üç puanla ayrılacağımıza inanıyorum’ dedi.