HALİL ÖZTÜRK

İkinci yarı hazırlıklarını dün yaptığı iki antrenmanla sürdüren Yeni Çorumspor sahaların karla kaplı olması nedeni ile salonda çalıştı.
Kırmızı Siyahlılarda Teknik Direktör Mehmet Aurelio iki günlük iznin ardından dün takımla birlikte çalışmalara çıktı. Sabah antrenmanında tesis kondisyon merkezindeki aletlerde kuvvet ve ağırlık hareketleri yaptıran Teknik Heyet bu çalışma sırasında sık sık futbolculardan tempoyu yüksek tutmaları konusunda uyarılarda bulundu.


Yeni Çorumspor ise günün ikinci antrenmanını TOKİ Spor Salonu’nda yaptı. Tesis sahalarının karla kaplı olması nedeni ile taktik çalışma yapma imkanı bulamayınca toplu çalışmayı Toki Spor Salonu’nda yaptı. Ankara’da tedavisi süren Eşref Korkmazoğlu dışında tüm futbolcuların katıldığı bu antrenman ısınma hareketlerinin ardından topla teknik ve son bölümde de bölümler halinde çift kale maçla devam etti.


Ligin ikinci yarı hazırlıklarının ilk etabını Yeni Çorumspor bugünde sabah ve öğleden sonra yapacağı iki antrenmanla sürdürecek. Kırmızı Siyahlılar pazar sabahı yapacağı antrenmanla Çorum’daki ilk etabı tamamlayacak ve ardından iki günlük izne çıkacak ve 3 Ocak’ta Antalya’da ikinci etap çalışmalarına başlayacak.