HARUN AKKAYA
Ço­rum Be­le­di­yes­por ye­ni se­zon ha­zır­lık­la­rı­nın ikin­ci eta­bı­nı dün ken­di te­sis­le­rin­de yap­tı­ğı çift an­tre­man­la sür­dür­dü. Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım sa­bah ak­şam te­sis sa­ha­sın­da yap­tı­ğı ça­lış­ma­lar tak­tik ağır­lık­lı geç­ti.
İkin­ci 12 gün­lük eta­bın son­la­rı­na yak­la­şan Ço­rum Be­le­di­yes­por dün sa­bah sa­at 08.00’de te­sis sa­ha­sın­da Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han yö­ne­ti­min­de yap­tı­ğı an­tren­ma­na tüm fut­bol­cu­lar ka­tıl­dı­lar. Isın­ma ha­re­ket­le­ri ile baş­la­yan an­tren­man da­ha son­ra dar alan­da pas ile de­vam et­ti. Ça­lış­ma­nın son bö­lü­mün­de ise ya­rı sa­ha­da tak­tik ça­lış­ma yap­tı­ran Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han bu ça­lış­ma­da fut­bol­cu­lar­dan to­pun kıy­me­ti­ni bil­me­le­ri­ni ve to­pa sa­hip ol­ma­nın öne­mi­ne vur­gu yap­tı.


Ba­sit top kay­bı is­te­me­yen Say­han fut­bol­cu­lar­dan ra­ki­be to­pun bu­lun­du­ğu alan­da bas­kı ve boş alan bı­ra­kıl­ma­ma­sı uya­rı­la­rı­nı sık­ça tek­rar­la­dı. Kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım bu ça­lış­ma­nın ar­dın­dan loj­man­da din­len­di. Ak­şam ise sa­at 18’de yi­ne ay­nı sa­ha­da ikin­ci ça­lış­ma­ya çı­kan kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım tak­tik ça­lış­ma­ya de­vam et­ti.
Ço­rum Be­le­di­yes­por bu­gün de sa­bah ve ak­şam ya­pa­ca­ğı çift an­tren­man­la ikin­ci etap ha­zır­lık­la­rı­nı sür­dü­re­cek.

Editör: Haber Merkezi