HARUN AKKAYA
Teknik Direktör Bahri Kaya on günlük boşlukta takıma yüklenmeye devam ediyor. Tecrübeli teknik adam dün sabah ve akşam yaptığı çift antrenmanla takıma fiziksel yüklemenin yanında taktiksel çalışma yaptırdı. Sabah saat 10’da tesis 2 nolu sahasında yapılan antrenmanda saha kenarına kurulan aletlerde çabuk kuvvet hareketleri yaptıran Teknik Heyet bu çalışmada futbolculardan devamlı yüksek tempo yapmalarını istedi.


Oldukça tempolu geçen bu çalışmanın ardından kısa süreli yarı sahada taktik çalışma yaptıran Teknik Direktör Bahri Kaya ardından tam saha çalışması ile günün ilk antrenmanını tamamladı.


Kırmızı Siyahlılar akşam saat 16.30’da ise tesis 1 nolu sahasında günün ikinci antrenmanına çıktılar. Bu çalışmayada sakatlıkları devam eden Barış ve Batuhan ve Nurican katılmadılar. Haktan ve Kaan ise takımdan ayrı olarak özel çalışma programına devam ettiler.


Akşam çalışması dar alanda pas ile başladı ardından yan top çalışması yapan kırmızı siyahlı takımda Teknik Heyet savunma ve hücum oyuncularını karşılıklı oynatarak nerelere hareketlenmeleri konusunda uygulamalı bir çalışma yaptılar. İkinci antrenmanın son bölümü ise oyun ağırlıklı olarak yapıldı.

Editör: Haber Merkezi