HARUN AKKAYA
Çorum FK yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde dünde yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Kırmızı Siyahlı takım sabah çalışmasında hafif bir antrenman programı uygulayan Teknik Direktör Bahri Kaya akşam ise oldukça tempolu bir çalışma yaptırdı.

Kırmızı Siyahlı takım dün sabah saat 06.30’da tesis sahasındaki ilk antrenmanına kaleci Hasa Hüseyin ile birlikte tüm futbolcular katıldılar. Isınma hareketleri ve gruplar halinde yapılan koşunun ardından saha içine kurulan sahalarda ayak tenisi oynayan kırmızı siyahlı futbolcuların hayli neşeli oldukları gözlendi.

Hafif geçen bu çalışmanın ardından tesislerde dinlenen kırmızı siyahlı takım akşam antrenmanına saat 17.30’da çıktılar. Bu çalışmada ısınma hareketleri ve dar alanda pas çalışmasının ardından önce yarı sahada sonra ise tam sahada taktik çalışma yaptılar.

Teknik Direktör Bahri Kaya’nın taktik çalışma sırasında futbolculara yeni sezon oyun planı konusunda sık sık uyarılarda bulunduğu ve çabuk oynamaları ve top rakibe geçtiği anda baskı yapmalarını istedi.
Çorum FK hazırlıklarını bugün yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.