HALİL ÖZTÜRK

Cuma günü play-off ilk maçında evinde Kocaelispor ile karşılaşacak olan Yeni Çorumspor bu zorlu maçın hazırlıklarını dün sabah ve akşam yaptığı çift antrenman ile sürdürdü.

Kırmızı Siyahlı takım sabah saat 10’da günün ilk antrenmanında Tesis 2 nolu sahasında yaptı. Teknik Direktör Bahri Kaya yönetimindeki çalışmaya tüm futbolcular katıldılar. Antrenman saha kenarına kurulan yer minderleri ve aletlerinde çabuk kuvvet , dayanıklılık ile koordinasyon hareketleri yaptılar. Yüksek tempodaki bu çalışmanın ardından kırmızı siyahlı futbolcular topla teknik ve taktik ağırlıklı bir antrenmanla günün ilk çalışmasını tamamladılar.

Yeni Çorumspor öğleden sonra saat 16’da ise maçın oynanacağı Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stad’ında maçın taktik provasını yaptı. Teknik Direktör Bahri Kaya bu çalışmada Kocaelispor maçında sahada oynatmayı planladığı oyun düzenini uyulamaya koydu. Çift kale öncesinde futbolcularla bir toplantı yaparak oyun taktikleri ve dikkat etmeleri gerekenler konularında uyarılarda bulunan Bahri Kaya daha sonra çift kale maçta maçın taktiğini denedi.

Sportif Direktör Hamit Işık ve Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın ın da izlediği çift kalede futbolcuların moralli ve istekleri olmaları dikkat çekti.

Taktik çalışma sırasında sık sık oyunu durdurarak yapılan hatalar konusunda uyarılarda bulunan Bahri Kaya yapılması gerekenleri uygulamalı olarak gösterdi.

Kırmızı Siyahlı takımda Teknik Heyetin Kocaeli maçında sahaya süreceği onbir konusunda da bazı mevkilerde arayış içinde olduğu gözlendi.

Tesislerde kampta bulunan Yeni Çorumspor bugün sabah yapacağı antrenmanla Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürecek