HALİL ÖZTÜRK
Sun­gur­lu Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ab­dul­ka­dir Şa­hin, Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por’a kat­kı­da bu­lu­nan Ek­mek­çi­oğ­lu fir­ma­sı­na te­şek­kür zi­ya­re­tin­de bu­lun­du.
Be­ra­be­rin­de Sun­gur­lu Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı ve Ku­lüp Baş­ka­nı Bah­ri Se­zen ile bir­lik­te Ek­mek­çi­oğ­lu fi­ma­sın­da Öz­can ve Rüs­tem Ek­mek­çi kar­deş­le­ri zi­ya­ret et­ti­ler.
Zi­ya­ret sı­ra­sın­da Sun­gur­lu Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ab­dul­ka­dir Şa­hi­ner bu se­zon er­kek­ler vo­ley­bol 1. li­gin­de ve Böl­ge­sel Ama­tör Lig’de Ço­rum’u tem­sil ede­cek­le­ri­ni bu zor­lu gö­re­vi la­yı­kı ile ye­ri­ne ge­tir­mek için so­rum­lu­luk­la­rı­nın çok bü­yük ol­du­ğu­nu bil­dik­le­ri­ni söy­le­di.


Bu zor­lu gö­re­vi ye­ri­ne ge­tir­mek için  Ço­rum­lu­la­rın kat­kı ve des­te­ği­ne ih­ti­yaç duy­duk­la­rı­nı be­lir­ten Şa­hi­ner bu nok­ta­da ken­di­le­ri­ne kat­kı ve­ren Ek­mek­çi­oğ­lu fir­ma­sı sa­hip­le­ri Öz­can ve Rüs­tem Ek­mek­çi’ye çok te­şek­kür et­ti.
Uzun yıl­lar­da Ço­rums­por’da Baş­kan­lık ve yö­ne­ti­ci­lik ya­pan spor sev­da­lı­sı Öz­can Ek­mek­çi ise zi­ya­ret­ten duy­du­ğu mem­nu­ni­ye­ti di­le ge­tir­di. Ek­mek­çi, Ço­rum­lu ola­rak ili­mi­zi tem­sil eden tüm ta­kım­la­ra im­kan­la­rı öl­çü­sün­de des­tek ol­ma­ya ça­lış­tık­la­rı­nı be­lir­te­rek Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por’un da hem vo­ley­bol hem­de fut­bol­da şeh­ri­mi­zi tem­sil ede­cek ol­ma­sın­dan do­la­yı ken­di­le­ri­ne ba­şa­rı­lar di­le­di.
Zi­ya­ret so­nun­da