HALİL ÖZTÜRK

Yeni Çorumspor yönetimi tarafından başlatılan ‘İster bir sınıf, ister bir okul’ forma kampanyasına ilk bağışcılarından Başakşehir forması giyen milli futbolcu hemşehrimiz İrfan Can Kahveci’nin 100 forması Yumurta İlköğretim Okulu’na teslim edildi.

15 gün önce başlatılan ve 19 bin hedefi ile yola çıkılan kampanyada dün itibari ile sayı yine 1050’de kaldı. Yeni Çorumspor yönetii tarafından başlatılan ancak Çorumlular tarafından sahipsiz bırakılan kampanyada ilk formalar çocuklara dağıtıldı. 15 gün önce Yeni Çorumspor tarafından başlatılan ‘İster bir okul ister bir sınıf’ hedef 19 bin forma sloganı ile başlatılan kampanyaya öncülük eden isimlerden Başakşehir formasını giyen milli gururumuz hemşehrimiz İrfan Can Kahveci tarafından alınan 100 forma Yumurta İlkokulu’na teslim edildi.

Kulüp yetkilileri tarafından Yumurta İlkokulu Müdürü Musa Arslan’a teslim edilen 100 forma sınıflarda öğrencilere dağıtıldı. Minik öğrenciler Yeni Çorumspor formalarını neşe içinde giydiler kendilerine bu jesti yapan İrfan Can Kahveci’yi teşekkür ettiler. Minik öğrenciler sınıf tahtasına ise Şampiyon Çorumspor ve Teşekkürler İrfan Can Kahveci yazdılar.
Yumurta ilkokulu Müdürü Musa Arslan ise Yeni Çorumspor kulübüne başlattığı bu kampanya için okullarına bağışta bulunan milli futbolcu İrfan Can Kahveci’ye teşekkür ederek bu kampanyanın yeni yetişecek nesilin memleketlerinin takımlarını sevmeleri adına son derece anlamlı olduğunu sözlerine ekledi.

Yeni Çorumspor Yönetimi tarafındn iki hafta önce başlatılan ve 19 bin forma hedeflenen kampanyada bir hafta önce açıklanan 1050 rakamına henüz bir ilave olmadı. Kırmızı Siyahlı takım sahada tarih yazmaya devam ederken son olarakta zorlu Sarıyer deplasmanından üç puanla dönmesine karşın şehrin ileri gelenlerinin ve sivil toplum kuruluşlarının bu kampanyaya olan duyarsızlığı başta Yeni Çorumspor yönetimi ve kırmızı siyahlı camiaya gönül veren gerçek taraftarları derinden üzüyor.