HALİL ÖZTÜRK

Yeni Çorumspor Başkanlığından istifa kararı alan Fatih Özcan önceki akşam taraftarların düzenlediği ‘Fatih Özcan yalnız değildir’ eyleminin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.


Özcan açıklamasında Çorumspor’dan kimsenin büyük olamayacağını bu yüzden isminin Çorumspor isninin önüne geçmesinin kendisinin ağır duygularını dahada yoğunlaştırdığını belirterek ‘Büyük Çorumspor taraftarı, bugün şahsıma göstermiş olduğunuz büyük sevgi seli karşısında, ne kadar ağır duygular yaşadığımı tarif etmek mümkün değil! Şu yeryüzünde henüz hiçbir sportif başarı elde edememiş, başka bir kulüp başkanı var mıdır bu kadar yürekten sevilen bilmiyorum.


Bu sevgi karşısında sizlere kuru bir teşekkür etmek istemiyorum. Ancak; şunu bilmenizi isterim ki, şahsım dahil olmak üzere Çorumspor’dan hiç kimse büyük değildir. Bu nedenle Fatih Özcan isminin Çorumspor isminin önüne geçmesi ağır duygularımı daha da yoğunlaştırmıştır. Şimdi tüm Çorumspor ailesinden, hafta sonu oynanacak Fatsa Belediyespor maçına takımımızın en iyi şekilde motive olması adına, kaos ortamından vazgeçip yeniden Çorumspor paylaşımlarının Fatih Özcan paylaşımlarının yerini almasını rica ediyorum.


Dünyaya gözlerimizi açtığımızda sevdalandığımız Çorumspor başkanlık koltuğunu elinin tersi ile itmek ve büyük taraftarın sevgisi karşısında kayıtsız kalmak Fatih Özcan’da dahil kimsenin haddi değildir. Ama; şunu iyi biliniz ki Çorumspor’dan Çorumspor için vazgeçtim! Bir gün her şeyi öğrenecek ve saf duygularınızla kimlerin oynadığını anlayacaksınız. Kendilerine ait hiçbir hayali olmayanların, saf ve temiz hayallerimizle oynamadığı günlerde buluşmak üzere! Hoşçakalın’ dedi.