HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK’nın cumartesi günü sahasında oynadığı Serik Belediyespor maçını 2502 biletli taraftar izledi. Kırmızı Siyahlı yönetim sahte biletler yakalandığını açıkladı.

Kırmızı Siyahlı takımın Serik Belediyespor ile oynadığı maçı protokolden 12, VİP A ve B tribünlerinden 182, B Tribünden 64, maratondan 1361, güney kale arkasından 400, kuzey kale arkasından 438, aileden 28, engelli 17 olmak üzere toplam 2502 biletli taraftar izledi.

Öte yandan Çorum FK’nın iç saha maçlarında sahte biletler yakalandığı öğrenildi. Serik Belediyespor ile oynanan maç için stada giren bazı taraftarların elindeki biletlerin sahte olduğu tesbit edildi. Bunun üzerine kırmızı siyahlı yönetim harekete geçti.

Şehir Stadyumuna turnike yapılması için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile görüşmelere başlandı. Kulübün sezon boyunca sabit geliri olan bilet satışında sahte bilet olayı gelirleri düşürmesine engel olmak için tüm kapılara turnike sistemi konulması için çalışmalar başladı.

En kısa sürede bu çalışmanın tamamlanarak barkot sistemi ile stada giriş yapılacak ve sahte bilet olayının önünü geçilecek.