HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK’da sezon başından bu yana devam eden sakatlıklar sürüyor.

Kırmızı Siyahlı takımda sakat futbolcuların iki iyi birde kötü haber geldi. Altı haftadır takımdan ayrı olarak çalışan Berkay dün takımla antrenmanlara başladı.

Seçgin bu hafta veya gelecek hafta forma giyebilecek kaptan Umut’un ise dört hafta daha sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Kırmızı Siyahlı takımda altı hafta önce çapraz bağlarında zorlanmaya bağlı sakatlığı nedeni ile tedavisine başlanan Berkay Can tedavi sürecini tamamlayarak dünden itibaren takımla çalışmalara başladı. Tecrübeli futbolcunun hafta sonunda oynanacak Ergene maçında forma giyebileceği açıklandı.

Yine uzun süredir bileğindeki sakatlık nedeni ile tedavisi devam eden Seçgin Getbay’ın ise büyük oranda iyileştiği bugün çekilecek MR sonucuna göre bugünden itibaren veya sorun olması halinde ise önümüzdeki haftadan itibaren takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

Kırmızı Siyahlı takımdan kötü haber kaptan Umut’tan geldi. Sezon başında adalesindeki ağrı nedeni ile uzun süre tedavi süreci geçiren ve iyileşen Umut Kaya geçtiğimiz hafta içinde antrenmanda bileğini burkarak yeniden sakatlandı. Tecrübeli futbolcunun bilek bağlarında meydana gelen sakatlığı nedeni ile dört hafta daha sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Öte yandan Diyarbekirspor maçında sakatlanan ve maç sonunda sedye ile sahayı terk eden Batuhan’ın ise kalçasında sorun olduğu ancak şu anda bir sorun görünmediği kesin durumunun bugün yapılacak kontrolden sonra belli olacağı öğrenildi.