FA­TİH BAT­TAR
İs­ki­lips­por An­trö­nö­rü Ga­lip Gül'ün ön­cü­lük et­ti­ği Ye­şil­park Ha­lı Sa­ha Tur­nu­va­sı, İs­ki­lip Bak­kal­lar ve Ba­yi­ler Oda­sı’nın şam­pi­yon­lu­ğuy­la so­na er­di. 
Ye­şil­park Ha­lı Sa­ha Tur­nu­va­sı bol gol­lü maç­la­ra sah­ne ol­du. Oy­na­nan üçün­cü­lük ve fi­nal maç­la­rıy­la ta­mam­lan­dı.
Yak­la­şık bir ay­dır 16 ta­kı­mın ter dök­tü­ğü tur­nu­va­da Pa­şa­oğul­la­rı Sk-Tü­ke­tim Ko­ope­ra­ti­fi ta­kım­la­rı ara­sın­da üçün­cü­lük ma­çı oy­nan­dı. Çe­kiş­me­li ve gol­lü ge­çen ma­çı Pa­şa­oğul­la­rı Sk 6-5 ka­zan­dı ve tur­nu­va­yı üçün­cü ola­rak ta­mam­la­dı.
Tur­nu­va­nın fi­nal ma­çın­da ise Bak­kal­lar ve Ba­yi­ler Oda­sı ile Es­cu­la­pe Ca­fe kar­şı kar­şı­ya gel­di. Bak­kal­lar ve Ba­yi­ler Oda­sı ma­çı 6-3 ka­za­na­rak şam­pi­yon ol­du.
Tur­nu­va­nın fi­nal ma­çı­na İs­ki­lip Kay­ma­ka­mı Ha­run Re­şid Han, İs­ki­lip Be­le­di­ye Baş­ka­nı Re­cep Çat­ma, İs­ki­lip Jan­dar­ma Ko­mu­ta­nı Zi­ya Bal­cı­oğ­lu, İs­ki­lip Em­ni­yet Mü­dü­rü Erol Ka­ra­su, Ak Par­ti Baş­kan Ve­ki­li Meh­met Kes­tek, ÇE­SOB Baş­ka­nı Re­cep Gür, İs­ki­lip Es­naf ve Sa­nat­kar­lar Ke­fa­let Ko­ope­ra­ti­fi Baş­ka­nı İs­met Us­lu, Ço­rum Kah­ve­ci­ler Oda­sı Baş­ka­nı Ne­si­mi Öz­ku­bat, Ço­rum Ha­zır El­bi­se­ci­ler Oda­sı Baş­ka­nı Ne­ca­ti Şim­şek, Ço­rum Oto Ta­mir­ci­ler Es­naf Oda­sı Baş­ka­nı Nec­met­tin Uzun, İs­ki­lip Bak­kal­lar ve Ba­yi­ler Oda­sı Baş­ka­nı Os­man Top ve çok sa­yı­da spor se­ver ka­tı­lım sağ­la­dı. 
Oy­na­nan fi­nal ma­çı son­ra­sı ku­pa tö­re­ni dü­zen­len­di. İs­ki­lip genç­le­ri­ni bi­ra­ra­ya ge­ti­ren, eme­ği ge­çen yö­ne­ti­ci ve tur­nu­va­ya renk ka­tan bü­tün spor­cu­la­ra te­şek­kür edil­di.