MURAT KARASU
Çorum Barosu tarafından bu yıl 12.si düzenlenen Geleneksel Halı Saha futbol turnuvasında şampiyonluğu Dostlar Karması takımı kazandı.
Final maçı öncesinde bu yıl yapılan yeni bir düzenleme ile çocuklar arası futbol maçı düzenlendi. Müsabaka sonunda Baro Başkanı Kenan Yaşar tüm çocuklara madalya ve çikolata hediye etti. Grup ve eleme maçları sonunda üçüncülük dördüncülük maçında Gençlerbirliği ile Adalet Birliği takımları karşılaştı. Gol düellosu şeklinde geçen maçı 4-3 kazanan Gençlerbirliği takımı üçüncü olurken Adalet Birliği ise dördüncü oldu.

Turnuvanın final maçı ise beklendiği gibi büyük bir mücadeleye sahne oldu. Çorum Adliyesi ile Dostlar Karması arasındaki şampiyonluk maçının normal sürese karşılıklı atılan gollerle 1-1 beraberlikle sona erdi. Statü gereği direk penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında rakibine 5-4 üstünlük kuran Dostlar Karması bu yımki turnuvanın şampiyonluğunu kazandı.

Final maçının ardından düzenlenen törenle turnuvada dereceye giren takımlara ve özel ödül sahiplerine kupaları verildi. Törenin ardından ise turnuvada mücadele eden takımlar ve Bara Yönetimi kokteylde hem yediler hemde eğlendiler. Kokteyl sonunda bir konuşma yapan Baro Başkanı Avukat Kenan Yaşar sporun karşılıklı sevgi, saygı ve centilmenlik, kardeşlik olduğunu turnuvanında bu doğrultuda tamamlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek mücadele eden tüm takımlara teşekkür etti.