HARUN AKKAYA
Antalya’da başlayan Uluslararası Gençler Şampiyonlar Serbest Güreş Turnuvası’nda Çorum’dan dört güreşçi milli mayoyu giyecek.
Kemer Göynücek’te bulunan Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak olan turnuvaya Türkiye’nin yanı sıra Gürcistan, Azerbaycan, İran,Kazakistan, Kırgızistan ve Romanya ülkelerinden yaklaşık 350 sporcu katılıyor. Turnuvada milli takım Teknik Direktörlüğünü Çorum Belediyesi Gençlikspor Antrenörü Ruşen Çetin’in yaptığı kadroda üçde Çorumlu sporcu bulunuyor.
Çorum Belediyesi Gençlikspor Kulübü güreşçilerinden 57 kloda Engin Çetin, 70 kiloda Bilal Akbıyık, 86 kiloda Muhammet Ali Eryücel ve 125 kiloda ise Mustafa Tayyip Küçük milli mayoyu giyecekler. Bu turnuvada sporcuların elde edeceği dereceler Avrupa Şampiyonasında kadroya girmek için büyük önem taşıyor.
Gençler Milli Takım Teknik Direktörü Ruşen Çetin turnuvanın geçirdikleri kampı değerlendirmek ve milli takım kadrosunu oluşturmak için önemli olduğunu belirterek Çorumlu güreşçilerinde bu turnuvada kürsüye çıkmak için mücadele edeceklerini ve başarılı olacaklarına inandığını söyledi.
İki hakemimiz görev yapacak
Antalya’da başlayan Gençler Uluslararası Şampiyonlar Turnuvası’nda ilimiz Uluslararası hakemlerinden İsmail Eker ve Murat İnan da görev yapacak.

Editör: Haber Merkezi