HALİL ÖZTÜRK
Teknik Direktör Ahmet Yıldırım mutlak kazanmak için çıktıkları Turgutluspor maçında yine erken on kişi kalmaları sonucunda sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Yıldırım, Serik maçı ile bir seri yakalayarak bunu uzun süre devam ettirmek istediklerini ancak bunun için daha ciddi olmaları daha çok koşmaları ve en önemlisi takımı eksik bırakmadan kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Yıldırım ligde üst sıralara yükselmek için Turgutluspor maçına galibiyet için çıktıklarını ancak Sakarya maçında olduğu gibi yeni erken dakikalarda kırmızı kart görerek on kişi kaldıklarını belirterek ‘Fakat bu kez hakemi suçlamak yanlış kendi hatamızdan gördüğümüz kırmızı kart takıma büyük zarar verdi.

Erken on kişi kaldık birde buna sıcak hava eklenince oyunumuzu özellikle son yarım saatte çok fazla etkiledi. Bu bölümde pozisyonlarda bulduk ancak son vuruşlarda başarılı olamayınca öne geçme fırsatlarını değerlendirmedik. Son bölümde ise takıma fazla yük binince son bölümde ev sahibi takım baskı kurdu. Galibiyet için çıkmış olsakta sonuçta deplasmandan alınan bir puanı iyi diye düşünüyoruz. Bu maçtan gerekli dersleri çıkardık cumartesi günü evimizde oynayacağımız Serik maçını düşünüyoruz. Bu maçtan mutlak galibiyet ile ayrılmak ve bunu bir seriye çevirmek zorundayız. Şampiyonluk hedefine ulaşmak için başka şansımız yok. Allah nasip ederse Serik maçını taraftarlarımızın desteği ile kazanarak altı da altı yedi de yedi onda on kaç olursa bir seri yakalayarak grupta iddiamızı ortaya koymak zorundayız. Bunu başarmak içinde daha ciddi olmak, daha fazla koşmak daha çok mücadele etmek ve hepsinden önemlisi takımı eksik bırakmadan kazanmak zorundayız’ dedi.

Editör: Haber Merkezi