HARUN AKKAYA
Amedspor deplasmanından 3-2’lik mağlubiyet ile dönen Yeni Çorumspor bu maçı unuttu ve pazar günü ilk yarının evinde oynayacağı son maçında konuk edeceği Samsunspor hazırlıklarına başladı.

Saat 11.00’da Tesis 1 nolu sahasında başlayan antrenman öncesinde Teknik Direktör Bahri Kaya futbolcularla saha içinde uzun süren bir toplantı yaptı.

Toplantıda Amedspor maçının genel bir değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Bahri Kaya futbolculardan bu maçta yapılan hatalardan gereken dersleri çıkarmalarını ve önlerine bakmalarını istedi. Samsunspor maçının hedefe giden yolda çok önemli olduğunu hem takıma hemde camiaya büyük moral vereceğini belirten Kaya futbolculardan bu maça motive olmalarını istedi.

Daha sonra kaleciler takımdan ayrı olarak özel olarak çalışırken Amedspor maçında forma giyen futbolcular Eren, Fatih, Berat Ali ve Murathan takımdan ayrı olarak düz koşu yaparken sakatlıkları bulunan Kerem, Batuhan, Muhammed Rıdvan ise hafif bir koşunun ardından güçlendirme hareketleri ile antrenmanı tamamladılar.
Diğer futbolcular ise dar alanda pas çalışması ve ardından yarı sahada taktik çift kale maç yaptılar. Kırmızı Siyahlı takım Samsunspor açının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.