HALİL ÖZTÜRK
Cu­mar­te­si gü­nü se­zo­nun ilk dep­las­man ma­çın­da 1461 Trab­zon ile kar­şı­la­şa­cak olan Ço­rum Be­le­di­yes­por ha­zır­lık­la­rı­nı dün yap­tı­ğı çift ça­lış­ma ile sür­dür­dü. Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han yö­ne­ti­min­de­ki an­tren­ma­na sa­kat Ba­rış ile sı­na­va git­ti­ği için Hak­tan dı­şın­da tüm fut­bol­cu­lar ka­tıl­dı­lar.

Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım dün sa­bah ilk ça­lış­ma­sı­nı te­sis­de­ki kon­dis­yon mer­ke­zin­de yap­tı. Isın­ma ha­re­ket­le­ri­nin ar­dın­dan sa­lon­da bu­lu­nan alet­ler­de güç ve kuv­vet ça­lış­ma­sı ya­pan kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım­da yük­sek tem­po dik­kat çek­ti.
Bu ça­lış­ma­nın ar­dın­dan loj­man­da din­le­nen kır­mı­zı si­yah­lı­lar ak­şam sa­at 16.30’da ise te­sis­de gü­nün ikin­ci an­tren­ma­nı­na çık­tı­lar. Ça­buk­luk ve ko­or­di­nas­yon ha­re­ket­le­ri ile baş­la­yan ant­rnen­man da­ha son­ra dar alan­da pas ve tak­tik ça­lış­ma ile de­vam et­ti. Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han tak­tik ça­lış­ma sı­ra­sın­da Muğ­las­por ma­çın­da tes­bit et­ti­ği ek­sik­ler üze­rin­de sert uya­rı­lar­da bu­lun­du.

Ma­çın gö­rün­tü­sü­nü de­tay­lı ola­rak iz­le­di­ği­ni be­lir­ten Say­han ek­sik­le­ri tes­bit ede­rek fut­bol­cu­la­ra yap­ma­la­rı ge­re­ken­le­ri uyar­dı. Özel­lik­le top­la çı­kar­ken kap­tır­ma­ma­la­rı ve ra­ki­be boş alan bı­rak­ma­ma­la­rı ko­nu­sun­da uya­rı­lar­da bu­lu­nan Say­han, to­pa sa­hip ol­ma­nın öne­mi­ne dik­kat çek­ti ve ba­sit top kay­bı ya­pıl­ma­ma­sı­nı is­te­di.
Ço­rum Be­le­di­yes­por, 1461 Trab­zon ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­nı bu­gün ya­pa­ca­ğı tak­tik ça­lış­ma ise sür­dü­re­cek.