YÜK­SEL BA­SAR

TÜ­FAD Mec­bu­ri Ge­li­şim Se­mi­ne­ri dün ya­pıl­dı. Olim­pik Yüz­me Ha­vu­zu Top­lan­tı Sa­lo­nu’nda ya­pı­lan se­mi­ne­re Fut­bol Fe­de­ras­yo­ru An­tre­nör Eğit­men­le­ri Atil­la Yü­cel ve Fe­dai Ak­soy Ka­tıl­dı­lar.

Se­mi­ner say­gı du­ru­şu ve is­tik­lal mar­şı­nın ar­dın­dan TÜ­FAD Şu­be Baş­ka­nı Rem­zi Ka­ra­han ta­ra­fın­dan se­mi­ne­re is­mi ve­ri­len UE­FA PRO Li­sans Dip­lo­ma­sı sa­hi­bi Se­lim Sü­mer’e bir pla­ket ver­di. Ka­ra­han kur­sa 60 an­tre­nör ka­tıl­ma­sı­nın son de­re­ce se­vin­di­ri­ci ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek, Se­lim Sü­mer’e bu­gü­ne ka­dar Ço­rum fut­bo­lu­na yap­tı­ğı hiz­met­ler­den do­la­yı te­şek­kür et­ti.


An­tre­nör­ler­den spor­cu­la­rı­nı ye­tiş­ti­rir­ken her za­man say­gı ve sev­gi ku­ral­la­rı için­de ol­ma­la­rı­nı is­te­di ve bu ko­nu­da ge­len eleş­ti­re­le­re fır­sat ve­ril­me­me­si­ni is­te­yen Rem­zi Ka­ra­han tüm an­tre­nör­le­re ka­tı­lım­la­rın­dan do­la­yı te­şek­kür et­ti.
Ko­nuş­ma­nın ar­dın­dan se­mi­ne­rin öğ­le­den ön­ce­ki bö­lü­mün­de Atil­la Yü­ce su­num ya­par­ken öğ­le­den son­ra ise Fe­dai Ak­soy su­num yap­tı. Fut­bol Fe­de­ras­yo­nu TU­DOR ho­ca­la­rı­nın su­nu­mu­nun ar­dın­dan TÜ­FAD Baş­ka­nı Rem­zi Ka­ra­han ken­di­le­ri­ne Ço­rum’a öz­gü he­di­ye­ler ver­di ve mi­sa­fir­ler ay­rıl­dı.


Se­mi­ne­rin son bö­lü­mün­de ise Se­lim Sü­mer hem is­mi­nin ve­ril­me­sin­den do­la­yı te­şek­kür et­ti hem­de tec­rü­be­le­rin­den olu­şan bir su­num yap­tı. Se­mi­ne­re ka­tı­lan 60 an­tre­nör ye­ni se­zon­da gö­rev al­ma­ya hak ka­zan­dı­lar.