HALİL ÖZTÜRK
Muğlaspor maçından sonra sosyal medya hesaplarından çok farklı yorumlar yapıldı. İyi bir takipci olarak bende okumaya çalıştım. Sağda gördüğünüz fotodaki taraftarın bu paylaşımı beni son derece etkiledi. Gerçekten inancını kaybetmemek bu olsa gerek. Bu inancın yarısını sahadaki arkadaşlarımızda olsa inanıyorumki bu takımın hedefe ulaşmaması için hiç bir neden yok.


Düşününki cumartesi akşam saatlerinde Çorum’dan yola çıkan taraftarlar yaklaşık 15 saat süren yolculuk sonunda gittikleri Muğla’da doksan dakika tribünde ayakta takımlarına destek veriyorlar. Sahadaki görüntüyü anlatmaya gerek yok. Gece boyu uykusuz yolculuk eden taraftarlar böylesine bir maçın ardıdan yine 15 saatlik dönüş yolculuğuna başladılar.


Bu kardeşimiz bu düşüncelerini böylesine yorgun ve bitkin olduğu bir dönemde dile getirmiş. Onun yazdıklarından iki kelimeyi değiştirdim ancak sonuçta düşüncemiz ortak.


Başkan ve Teknik Heyetin bu kardeşimizin bu paylaşımını bir toplantıda okumalarını ve onlarında bu inanca sahip olmaları için motive aracı olarak kullanmalarının faydalı olacağına inanıyorum.


NOT: Muğla deplasmanına giden taraftarlarımız takımlarına verdikleri destek ile her türlü alkışı hakettiler. Fakat dönüş yolunda otobüsden Bayburtlu bir futbolcunun paylaşımına kızarak yaptıkları tezahürat ne onlara nede Çorum’a yakışmadı. Evet tepki en doğal hakkımız ancak o şekilde değil. Kötüye kötü karşılık verdiğimiz zaman bunun sonu gelmez. Lütfen tepkimizide kendimize yakışan şekilde verelim.

Editör: Haber Merkezi