HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK ligin beşinci hafta maçında bugün Serik Belediyespor’u konuk edecek.

Ligde ilk dört haftada bir galibiyet üç beraberlik alan ve evinde henüz üç puan sevinci yaşayamayan kırmızı siyahlılar bu hasrete Serik Belediyespor maçını kazanarak son vermek istiyor.

Şampiyonluk iddiası ile sezona başlayan Çorum FK ilk dört maçta evindeki iki maçtan beraberlik deplasmandaki iki maçtan ise bir galibiyet ve bir beraberlik sonucunda topladığı 6 puanla onuncu sırada yer alan kırmızı siyahlı takım bugün Serik maçını kazanarak evinde galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor.

Kırmızı Siyahlı takımda cezalı Batuhan ile birlikte sakatlıkları devam eden Umut, Kıvanç, Atakan ve Berkay bugünki maçta forma giyemeyecek. Cezaları biten Seçgin ve Salih Zafer bugün takımlarındaki yerini alabilecekler. Evindeki maçlarda galibiyet sevici yaşayamayan kırmızı siyahlı takım bu hasrete son vermeyi amaçlıyor.

Konuk Serik Belediyespor ise ilk dört haftada biri deplasman birisi evinde iki galibiyet ve iki mağlubiyet alarak 6 puanla Çorum FK ile aynı puana sahip. Geçtiğimiz hafta evinde Sarıyer’i yenerek üç puanla morallenen yeşil beyazlılar Çorum FK maçından da puan yada puanlarla dönmek istiyor. Konuk takımda da sakatlıkları bulunan Atakan Cangöz, Furkan Yaman, Okan Yıldız ve Ahmet Atik bugünki maçta forma giyemeyecekler.

Bugün saat 19’da Şehir Stadyumunda başlayacak Çorum FK - Serik Belediyespor maçını İstanbul bölgesi hakemi Can Cengiz yönetecek. Yardımcılıklarını da aynı ilden Sefa Özcan ve Göktuğ Hazar Erel yapacak. Dördüncü hakem ise Batuhan Bayar. Maçın gözlemciliğini ise Ankara’dan Dilaver Yar yapacak.

Çorum FK bugün oynayacağı Serik maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Tesis sahasında saat 17’de yapılan çalışmada teknik direktör Ahmet Yıldırım Serik maçının oyun taktiğini ve son bölümde duran top ve şut çalışması yaptırdı. Kırmızı Siyahlı takımda bu çalışmanın ardından tüm takım tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.