Yeni Çorumspor’a beklenen ceza geldi. Kırmızı Siyahlı takımın geçtiğimiz hafta içi oynadığı Payasspor maçında taraftarların yaptığı çirkin ve kötü tezahüratı bu sezon içerisinde beşinci kez tekrar edilmesinde dolayı PFDK’ya sevk edilmişti. Kurul pazar günü kırmızı siyahlı takımın sahasında Serik Belediyespor ile oynayacağı kritik maçı seyircisiz oynayacağını açıkladı.

Kurul ayrıca bu suçtan dolayı 1500 lira para cezası verdi. Yeni Çorumspor’a ayrıca bu maçta takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeni içinde 1200 lira para cezası verdi.
Bu cezaya sebep olanlar acaba şimdi mutlumu. Ligde evinde oynadığı 13 maçta beş kez çirkin ve kötü tezahürattan ceza almayı başaran Yeni Çorumspor’un küfür eden taraftarları böylesine kritik bir maçta takımlarına verdikleri zararı gördülermi şimdi. Ne geçti elinize acaba. Allah korusun maçın kötü sonuçlanması halinde bunda en büyük vebal takımı taraftar desteğinden bırakan sizler olacaksınız bundan emin olabilirsiniz. Tabiki tribün liderleride bunlara engel olmadığı için onlar kadar sorumludur.

Editör: Haber Merkezi