HARUN AKKAYA
Cumartesi günü sahasında Serik Belediyespor ile karşılaşacak Çorum FK bu maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı.

Geçtiğimiz hafta Turgutluspor deplasmanından 0-0 beraberlik ve bir puanla dönen Çorum FK’da bu maçın ardından futbolculara bir gün izin verildi.

Pazar gününü dinlenerek geçiren kırmızı siyahlı takım dün akşam saat 17’de haftanın ilk antrenmanına çıktılar. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım yönetimindeki antrenmana arka adelesinde ağrı olan Berkay Can ile hafif kırgınlığı bulunan Muhsin katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan bazı isimler ise tesis kondisyon salonunda özel program doğrultusunda çalıştılar.

Çalışma öncesinde futbolcularla bir toplantı yapan Teknik Patron Ahmet Yıldırım Turgutluspor maçını değerlendirdi ve artık takım olarak iç sahada puan kaybı yaşamak istemediklerini belirterek tüm futbolculardan bu haftadan itibaren kendilerine çok daha fazla dikkat etmelerini istedi.

Isınma hareketleri ile başlayan antrenman dar alanda pas ve ardından önce yarı ardından tam saha taktik çalışma ile devam etti. Çorum FK Serik Belediyespor hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.