HALİL ÖZTÜRK
Vo­ley­bol bran­şın­da Ço­rum’da yap­tı­ğı ça­lış­ma­lar­la ba­şa­rı­lı so­nuç­la­ra im­za atan Şev­ket Ocak bu ba­şa­rı­sı­nı Ba­lı­ke­sir’de sür­dü­rü­yor. Ta­yin is­te­ye­rek git­ti­ği Ba­lı­ke­sir’de baş­la­dı­ğı dev­let oku­lun­da vo­ley­bol bran­şın­da yap­tı­ğı ça­lış­ma­lar­la kı­sa sü­re­de mil­li ta­kım dü­ze­yin­de spor­cu­lar çı­kar­ma­yı ba­şar­dı.


Şev­ket Ocak ay­nı za­man­da bu ba­şa­rı­lı ça­lış­ma­la­rı ne­de­ni ile mil­li ta­kım ha­zır­lık kam­pı­na da­vet edi­le­rek bur­da gö­rev yap­ma­ya baş­la­dı. Ça­lış­tır­dı­ğı ta­kım­dan Ba­ha­dır Ku­yu­cu 24-29 Tem­muz ta­rih­le­rin­de ya­pı­la­cak olan U 17 Bal­kan Şam­pi­yo­na­sı aday kad­ro­su­na çağ­rıl­dı. Ay­rı­ca Mert De­niz Çe­ri ve Hü­se­yin Ka­an Ayaz An­ka­ra’da mil­li ta­kım­lar dü­ze­yin­de ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dür­mek ve Ok­ya­nuz Ko­lej­le­rin­de öğ­ne­ni­mi­ni sür­dür­mek için burs ka­zan­dı­lar.


Dört yıl­da yap­tı­ğı ça­lı­şa­ma­lar ile spor­cu­su Yi­ğit İnan İz­mir Ar­kass­por alt ya­pı­sı­na gön­de­ren Şev­ket Ocak bu ba­şa­rı­la­rı so­nu­cun­da İs­tan­bul’da de­vam eden U 17 Bal­kan Şam­pi­yo­na­sı ha­zır­lık kam­pın­da mil­li ta­kım tek­nik he­ye­ti ile bir­lik­te ça­lı­şı­yor.
Şev­ket Ocak ça­lış­ma­la­rı so­nun­da ken­di­si­ni mil­li ta­kım kam­pın­da gö­rev ve­ren Vo­ley­bol Mil­li ta­kım er­kek­ler alt ya­pı ko­or­di­na­tö­rü Ümit Hı­zal ve Baş An­tre­nör Ali Yıl­maz’a te­şek­kür et­ti. Ocak, bu kamp dö­ne­mi ve Bal­kan Şam­pi­yo­na­sı’nda hem mil­li ta­kı­ma hem­de ken­di ge­li­şi­mi­ne bü­yük kat­kı sağ­la­ya­ca­ğı­nı inan­dı­ğı­nı be­lir­te­rek ‘Bur­da edi­ne­ce­ğim tec­rü­be­ler ile Türk vo­ley­bo­lü­ne ye­ni ye­te­nek­le­ri ka­zan­dır­mak için elim­den ge­len ça­ba­yı gös­te­re­ce­ğim’ de­di.

Editör: Haber Merkezi