HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Bahri Kaya play-off yolunda büyük önem taşıyan maçta grup lideri Bayburtspor’u pozisyon vermeden yendikleri için son derece mutlu olduklarını söyledi.

Bahri Kaya göreve başladıktan sonra takımın başında dördüncü maçına çıktığını ve bu süre içinde kadroda istikrarı yakalamak çabası içinde olduğunu belirterek ‘Grubun lideri karşısında doksan dakika içinde pozisyon vermeden maçı tamamlamak benim için çok önemli. Altı pastan kaçırdığımız pozisyonları değerlendirebilsek sonuç çok farklı olurdu.

Bu maçta rakibin oyun sistemine göre değişik mevkilerde forma verdiğimiz arkadaşlar çok önemli katkılar verdiler. Sahada gerçekten büyük bir mücadele veren futbolcularımı kutluyorum. Savunmadaki bu başarımız karşısında hücum hattındaki arkadaşlarımız katkı vermiş olsalardı maçı daha erken bitirebilirdik.

Ligde matematiksel olmasada play-off’u büyük oranda garantiledik. Takımın bir arada oynama isteği bizim yarış sonunda hedefe ulaşmamız için çok önemli. Kadro istikrarını mümkün olduğunca bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Bu birlikteliği ve mücadeleye golcülerimizde devreye girerse sezon sonunda mutlu sona ulaşcağımıza inancımtam. Savunmadaki performansımızı istediğimiz düzeye çıkardık ön bölgede de istediğimiz yapmayı başarırsak sonuca ulaşırız’ dedi.
 

‘Taraftar sadece futbolcularını desteklesin’
Bahri Kaya maçın özellikle ikinci yarısında taraftarların yaptıkları yanlışların işlerini zorlaştırdığını söyledi. Hakemlerin ikinci yarıda taraftarların yaptıkları yanlışlara kızarak tüm takdir haklarını rakipten yana kullandığını belirten Kaya ‘Hakem yanıma gelerek beni uyardı yapılan yanlışlar nedeni ile. Sahaya top atılması pet şişe atılması ne Çorum’a nede bu büyük kulüp taraftarlarına yakışmadı.
Benim taraftarlardan tek isteğim sahada takımlarına destek vermesi. Biz sahadaki futbolcumuzu motive edelim onlara destek verelim. Onlar rahat olsunlar biz doğru yoldayız ve onların istediğini sezon sonunda onlara vereceğiz ancak bu taşkınlıklar bizi olumsuzluğa iter. Hiç bir profesyonel takıma tribünden top atmak yakışmaz. Maç boyunca takımına destek veren taraftar her zaman başımızın üstünde yeri var’ dedi.

Editör: Haber Merkezi