HALİL ÖZTÜRK
Çorum Belediyespor ligin 12. hafta maçında yarın saat 13’de Diyarbekirspor deplasmanında puan mücadelesi verecek. Kırmızı Siyahlı takım bu sezon deplasmandaki kötü karnesini bu maçta çevirmek amacında.
Grupta gösterdikleri performansla birbirlerine çok yakın iki takımın maçı öncesinde takımların puanları ile birlikte galibiyet, beraberlik ve mağlubiyetleri aynı, İki takımın attıklarında Çorum Belediyespor sadece bir gol önde yedikleri aynı. İki takımda sahalarında oynadıkları maçlarda puan kaybı yaşamamış. Çorum Belediyespor altı Diyarbekirspor ise beş maçınıda kayıpsız geçmiş.


İki takımda şampiyonluk iddiasında ve bu zor şartlar altındaki maçta Çorum Belediyespor’da Fatih dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Kırmızı Siyahlı takım geçen hafta sahasında Bağcılar karşısında aldığı 4-1’lik galibiyetin verdiği moralle Diyarbekirspor maçına çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi.
Ev sahibi Diyarbekirspor ise son maçında grup lideri Bayburtspor deplasmanında öne geçmesine karşın girdiği pozisyonları değerdiremeyince rakibine 3-1 mağlup olmuştu.. Kırmızı Yeşilli takım bu kaybı sahasında oynayacağı Çorum Belediyespor maçını kazanarak telafi etmek amacında.


İki takım açısından da büyük önem taşıyan maç yarın saat 13’de Diyarbakır Seyrantepe Stad’ında başlayacak ve karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Aytaç Geçgel yönetecek.
Çorum Belediyespor bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Fatih dışında tüm futbolcuların katıldığı antrenman kanat ve şut çalışması ağırlıklı yapıldı. Antrenmanı Başkan Fatih Özcan, 2. Başkan Mustafa Şeker ve Başkan Yardımcısı Hamit Işık da izledi. Kırmızı Siyahlı takım bugün sabah otobüs ile Ankara’ya ordan da 14.20 uçağı ile Diyarbakır’a gidecek ve Hilton Garden Otel’de kampa girecek.

 

O G M A Y Y P
2 Çorum Belelediyespor 11 6 1 4 18 12 19
3 Diyarbekirspor 11 6 1 4 17 12 19

ATA’yı andılar

HARUN AKKAYA
Çorum Belediyespor’lu futbolcular dün yaptıkları antrenman sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andılar. 10 Kasım 1938’de kaybettiğimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80. yılında Çorum Belediyespor’lu futbolcular dün yapılan çalışma sonunda toplu olarak Türk bayrağı ile poz vererek Atalarını şükran ve minnetle bir kez daha andılar.

Editör: Haber Merkezi