HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por Baş­ka­nı Fa­tih Öz­can se­zon ba­şı bek­len­ti­le­rin­den uzak­ta ol­duk­la­rı­nı an­cak son ma­çın son dü­dü­ğü­ne ka­dar mü­ca­de­le­ye de­vam ede­cek­le­ri­ni söy­le­di. Ta­kım ola­rak bek­len­ti­le­ri kar­şı­la­ya­ma­dık­la­rı­nı ve ha­ta­la­rı ile se­vap­la­rı ile tüm bu du­ru­mun so­rum­lu­lu­ğun baş­kan ola­rak ken­di­si­ne ait ol­du­ğu­nu ve ka­bul et­ti­ği­ni be­lir­ten Baş­kan Öz­can ‘Bu ta­kım bu nok­ta­ya ge­ti­ren­ler biz­ler isek bu­nu ter­si­ne çe­vi­re­cek olan­lar­da biz­le­riz’ de­di.


Baş­kan Öz­can, Baş­kan Yar­dım­cı­la­rı Ha­mit Işık ve Mus­ta­fa Al­tun­ka­ya iye bir­lik­te te­sis­ler­de dü­zen­le­di­ği ba­sın top­lan­tı­sın­da gün­dem­le il­gi­li çok sı­cak me­saj­lar ver­di. Ta­kım ola­rak se­zon ba­şın­dan bu­ya­na dep­las­man maç­la­rın­da bek­le­nen per­for­man­sı gös­te­re­me­dik­le­ri­ni an­cak iç sa­ha­da­ki se­ri­miz ile he­de­fin için­de kal­dık­la­rı­nı be­lir­ten Öz­can ‘Ko­ca­elis­por ma­çı bu açı­dan çok önem­liy­di. Bu şeh­rin so­rum­lu­lu­ğu­nu al­mış isim­ler ola­rak öz­le­nen he­de­fe ulaş­mak için ger­çek­ten çok öz­ve­ri­li ça­lış­tık mü­ca­de­le et­tik.


Öne geç­ti­ği­miz maç­ta ikin­ci go­lü bul­sak fark ola­bi­le­cek bir maç­ta bu ka­dar ba­sit gol­ler yi­ye­rek mağ­lup ol­mak ger­çek­ten ca­nı­mı­zı çok yak­tı.Bu ye­nil­gi ile şan­sı­mız azal­dı an­cak umu­du­muz ke­sin­lik­le bit­me­di. An­cak pes et­me­dik ve et­mek­te bi­ze ya­kış­maz. Son ma­çın son dü­dü­ğü­ne ka­dar mü­ca­de­le­mi­zi sür­dü­re­ce­ğiz.


Or­ta­da olum­suz bir tab­lo ol­du­ğu ke­sin an­cak bu­lun­du­ğu­muz ko­num iti­ba­ri ile ağ­la­ma du­va­rı de­ği­liz ve bu­na çö­züm bul­mak zo­run­da­yız Tüm ca­mia üz­gün kim­se böy­le ol­sun is­te­mez­di. Ben baş­kan ola­rak tüm so­rum­lu­lu­ğu üze­ri­me alı­yo­rum. Bu ta­kı­mı bu nok­ta­ya na­sıl ge­tir­diy­sek tab­lo­yu ter­si­ne çe­vi­re­cek gü­ce sa­hi­biz. Bu­gün­den iti­ba­ren her­kes şap­ka­sı­nı önü­nü ko­yup dü­şü­ne­cek ve ona gö­re dav­ra­na­cak. Şim­di önü­müz­de dört maç­lık bir kı­sa bir ma­ra­ton var. Bu dört haf­ta­yı he­def­le­di­ği­miz pu­an­la­rı ala­rak dev­re ara­sı­na gi­rer­sek ya­pa­ca­ğı­mız tak­vi­ler ile bu ya­rı­şın için­de ola­ca­ğı­mı­za ina­nı­yo­rum. 


Hz Ali’nin bir sö­zü var ‘Al­lah kim­se­ye ger­çek­leş­me­ye­cek ha­ya­li kur­dur­maz­mış. Be­nim de ha­ya­lim bu ta­kı­mı üst lig­le­re ta­şı­mak. İna­nı­yo­rum­ki Al­la­hım ger­çek­leş­ti­re­me­ye­ce­ği­miz ha­ya­li bi­ze kur­dur­maz. Bu ha­ya­lin ger­çek­leş­me­si için­de Ço­rum hal­kı­nı­nı des­te­ği­ni bek­li­yo­ruz. On­la­rı üz­dü­ğü­müz doğ­ru­dur an­cak fut­bo­lun için­de bun­lar var. Bun­dan son­ra on­la­rı se­vin­dir­mek için eli­miz­den ge­le­nin faz­la­sı­nı ve­re­ce­ğiz bun­dan emin ol­sun­lar’ de­di.
Baş­kan Öz­can top­lan­tı­nın son bö­lü­mün­de ise ta­raf­tar­la­ra bir­de si­tem gön­der­di. Ge­rek maç ön­ce­si ve maç son­ra­sın­da­ki iki ta­kım ta­raf­tar­la­rı ara­sın­da­ki dost­luk gös­te­ri­si­nin gü­zel ol­du­ğu­nu an­cak 500 ki­şi­lik ko­nuk ta­kım ta­raf­tar­la­rı­nın beş bir ki­şi­lik Ço­rum­lu­la­rı sus­tur­ma­sı ha­lin­de or­ta­da bir ek­sik­lik ol­du­ğu­nu be­lir­ten Baş­kan Öz­can bu ko­nu­da da bir öze­liş­ti­ri yap­mak ge­rek­ti­ği­ni söz­le­ri­ne ek­le­di.


Transfer hamlesi başladı

Ço­rum Be­le­di­yes­por’da trans­fer ham­le­si baş­la­dı. Baş­kan Fa­tih Öz­can dün dü­zen­le­di­ği ba­sın top­lan­tı­sın­da ara trans­fer dö­ne­min­de ta­kı­ma önem­li tak­vi­ye­ler ya­pa­cak­la­rı­nı ve bu­nun ha­zır­lık­la­rı­na baş­la­dık­la­rı­nı söy­le­di.

Baş­kan Öz­can ken­di­si­nin ol­du­ğu yer­de pes et­me­nin ol­ma­dı­ğı­nı be­lir­te­rek ‘İlk ya­rı­nın ka­lan dört ma­çın­dan ala­bi­le­ce­ği­miz en faz­la pu­an­la­rı ala­rak dev­re ara­sın­da he­def­te ola­rak gir­mek is­ti­yo­ruz.

Dev­re ara­sın­da ise kad­ro­mu­zun ek­sik­le­ri gi­der­mek için ge­rek­li trans­fer­le­ri ya­pa­ca­ğız. Şu an­da tek­nik he­ye­ti­mi­zin be­lir­le­di­ği ve gö­rüş­tü­ğü isim­ler var an­cak kad­ro­muz­dan ki­min ka­lıp gi­de­ce­ği­ne bu dört maç­lık sü­reç so­nun­da ka­rar ve­re­ce­ğiz.

Şu­nu açık yü­rek­li­lik­le söy­me­mek is­ti­yo­rum­ki ka­lan bu dört maç­lık sü­reç­te­ki fut­bol­cu­la­rın per­for­man­sı trans­fer po­li­ti­ka­mı­zı be­lir­le­ye­cek. Fut­bol­cu­lar ken­di ka­der­le­ri­ni ken­di­le­ri be­lir­le­ye­cek. O yüz­den fut­bol­cu ar­ka­daş­la­rın bu dört maç­lık pe­ri­yo­du en iyi şe­kil­de de­ğer­len­dir­me­si ge­re­ki­yor’ de­di.

Editör: Haber Merkezi