SA­HA: Dr. Tur­han Kı­lıç­cı­oğ­lu.
HA­KEM­LER: Er­soy Ak­soy, Hü­se­yin Buy­ruk, Er­di Ga­rip.
ÇO­RUM BE­LE­Dİ­YES­POR: Onur­can (67. dak. Do­ğu­kan), Eş­ref, Er­tuğ­rul (80. dak. Ha­cı Ömer), Akın (82. dak. Ke­mal), Mü­min (75. dak. Sa­met), Oğuz­han (69. dak. Fa­tih), Ba­rış (46. dak. Emir­han), Em­rah, Em­re (46. dak. Mi­ka­il), Ya­kup (78. dak Kı­vanç), Eren (75. dak. Ke­rem).
ER­BA­AS­POR: Nu­rul­lah, Ya­sin (78. dak. Rıd­van), Berk, Mu­ham­med (84. dak. Meh­met), Ko­ray, Oğuz­han De­mi­rel, Ah­met (75. dak. Mus­ta­fa), Se­fer (46. dak. Ba­rış), Oğuz­han Bay­kal (69. dak. Fur­kan), Enes (56. dak. Hü­se­yin), Ulaş (78. dak. Ar­da).
GOL­LER: 48. dak. Ah­met (Er­ba­as­por), 77. dak. Em­rah (Ço­rum Be­le­di­yes­por).

HALİL ÖZTÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por bu haf­ta so­nu baş­la­ya­cak olan lig ön­ce­sin­de­ki son pro­va­sın­da Er­ba­as­por ile 1-1 be­ra­be­re kal­dı. Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım ra­ki­bi önün­de bek­le­nen per­for­man­sı gös­te­re­mez­ken özel­lik­le hü­cum­da et­ki­li ola­ma­dı.
Cu­mar­te­si gü­nü Dr. Tur­han Kı­lıç­cı­oğ­lu Sta­dı’nda oy­na­nan ha­zır­lık ma­çı­nı Ço­rum Be­le­di­yes­por Baş­ka­nı Fa­tih Öz­can, Genç­lik Hiz­met­le­ri ve Spor İl Mü­dü­rü Ha­şim Eğer ile Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­le­ri ve yak­la­şık 750 ka­dar fut­bol se­ver iz­le­di. Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han, Er­ba­as­por ma­çı­na kamp­ta­ki son ha­zır­lık ma­çın­da Ban­dır­mas­por önü­ne sür­dü­ğü on­bir­de bir de­ği­şik­lik ya­pa­rak baş­la­dı.
İki for­vet oyun­cu­su ile oy­na­ma­sı­na kar­şın kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım hü­cum­da et­ki­li ola­ma­dı. Özel­lik­le ka­nat­lar­dan bek­le­nen kat­kı gel­me­yin­ce po­zis­yon bul­mak­ta zor­la­nan kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım sa­vun­ma gö­be­ğin­den çı­kar­ken ya­pı­lan ha­ta­lar lig ön­ce­si so­ru işa­re­ti ol­du.
Ma­çın ikin­ci ya­rı­sın­da ise iki ön li­be­ro­ya dö­nen kır­mı­zı si­yah­lı­lar to­pa sa­hip ol­ma­ya ve da­ha et­ki­li ola­rak ra­kip ka­le­ye git­me­ye baş­la­dı. Bu atak­lar­da ise özel­lik­le ka­nat­lar­dan ya­pı­lan or­ta­lar­da bir tür­lü is­te­ni­len ba­şa­rı gel­me­di. Son bö­lüm­de ra­ki­bi bas­kı al­tı­na alan kır­mı­zı si­yah­lı­lar çık­mak­ta zor­la­nan Er­ba­as­por önün­de Em­rah’ın aya­ğın­dan be­ra­ber­lik go­lü­nü bul­du.
Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım ha­zır­lık dö­ne­min­de yap­tı­ğı beş maç­ta tek ga­li­bi­ye­ti­ni Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por önün­de alır­ken di­ğer dört maç­ta ise bir mağ­lu­bi­yet ve üç be­ra­ber­lik al­dı. Ye­ni olu­şan kad­ro­nun he­nüz is­te­ni­len dü­zey­de ol­ma­dı­ğı göz­len­di. Özel­lik­le sa­vun­ma gö­be­ğin­de ve bir iki mev­ki­de kad­ro­ya ye­ni ka­tı­lan isim­le­rin gös­te­re­cek­le­ri per­for­mans kır­mı­zı si­yah­lı ta­kı­mın lig­de­ki gö­rün­tü­sü açı­sın­dan son de­re­ce bü­yük önem ar­ze­di­yor gi­bi gö­rü­lü­yor.

MAÇ­TAN DA­Ki­KA­LAR:
8. da­ki­ka­da sağ ka­nat­tan ka­za­rı­ılan fa­ul atı­şın­da Er­tuğ­rul or­ta­la­dı ar­ka di­rek­te Ba­rış bom boş po­zis­yon­da ka­fa­yı vur­du top di­re­ğin di­bin­den az fark­la au­ta git­ti.
İlk ya­rı­da iki ta­kım­da po­zis­yon üre­te­me­di ve dev­re gol­süz be­ra­ber­lik­le so­na er­di.
İkin­ci ya­rı­ya ko­nuk Er­ba­as­por gol ile baş­la­dı. Sol ka­nat­tan Er­ba­as­por’un ka­zan­dı­ğı fa­ul atı­şın­da Enes or­ta­la­dı sa­vun­ma­dan se­ken top Ah­met’in önün­de kal­dı bu fut­bol­cu­da kö­şe­den to­pu Ço­rum Be­le­di­yes­por ağ­la­rı­na gön­de­re­rek ta­kı­mı­nı 1-0 öne ge­çi­ren go­lü at­tı.
59. da­ki­ka­da sa­vun­ma­dan hız­lı çı­kan Ço­rum Be­le­do­iyes­por’da Emir­han’ın sa­vun­ma ar­ka­sı­na at­tı­ğı top­la Ya­kup Al­kan ha­re­ket­len­di ce­za sa­ha­sı­na gir­me­den üze­ri­ne açı­lan ka­le­ci­nin üs­tün­den ağ­la­ra gön­der­mek is­te­di­ği top yan­dan au­ta git­ti.
68. da­ki­ka­da sol ka­nat­tan ya­pı­lan or­ta­da sa­vun­ma­dan se­ken top­la Oğuz­han ya­yın üze­rin­de bu­luş­tu gü­zel vur­du ka­le­ci Nu­rul­lah ay­nı gü­zel­lik­le kö­şe­den to­pu çı­kar­dı ve go­le izin ver­me­di.
76. da­ki­ka­da sağ ka­nat­tan Er­tuğ­rul’un or­ta­sın­da Ya­kup ya­kın me­sa­fe­den boş du­rum­da ka­fa­yı vur­du top yan­dan au­ta git­ti.
77. da­ki­ka­da sağ ka­na­tan ge­li­şen Ço­rum Be­le­di­yes­por ata­ğın­da Er­tuğ­rul’un ce­za sa­ha­sı­na yap­tı­ğı or­ta­da al­tı pas için­de Em­rah zor du­rum­da to­pa vur­du sa­vun­ma­ya çar­pan top ka­le­ci­nin üze­rin­de Er­ba­as­por ağ­la­rı­na git­ti ve maç­ta bu gol­le 1-1 be­ra­ber­lik ile so­na er­di.

Editör: Haber Merkezi