Çorum FK dün Kırşehir Belediyespor ile oynadığı ikinci hazırlık maçında yine fiziksel ve taktiksel olarak çok iyi bir prova yaptı.

İlk yarım saatlik bölümde bekleyen son bölümde yüklenen ve iki mutlak pozisyon bulan kırmızı siyahlılar Muhammed Rıdvan’ın 30 metreden aşırtma golü ile öne geçti. İkinci yarıda da üstün bir görüntü veren Çorum FK ikinci maçınıda kazanarak lig öncesi iyi görüntü verdi.

Çorum Futbol Kulübü devre arası kampındaki ikinci hazırlık maçında Kırşehir Belediyespor’u 1-0 yenerek ikinci maçından da galibiyet ile ayrıldı. Kırmızı Siyahlı takımı galibiyete bu maçtada Muhammad Rıdvan’ın golü taşıdı.
Teknik Direktör Bahri Kaya 1922 Konyaspor ile oynanacak ikinci yarının ilk maçı öncesindeki son provada Kırşehir Belediyespor karşısına kafasındaki tertip ile çıktığı gözlendi. Maçın ilk yarım saatlik bölümde rakibe kendi alanında pas yapmasına izin veren kırmızı siyahlı takım son 15 dakikalık bölümde ise önde paskı yaptı ve rakibi hataya zorladı.
Bu dakikalarda önce Fatih Şerifoğlu ile ardından Muhammed Çoban ile iki mutlak pozisyon buldu ancak son vuruşlarda başarılı olamayınca öne geçme fırsatından yararlanamadı. İlk yarının son dakikasında kaleciye baskıda Bekir’in vuruşunda orta sahaya yakın noktada Muhammed Rıdvan kalecinin önde olduğunu gördü ve gelişine düzgün bir vuruşla topu üzerinden ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
İkinci yarıda değişiklikler ile başlayan ve önde iki genç forvet Kıvanç ve Samet ile oynayan kırmızı siyahlı takım rakibe baskı yaparak hataya zorladı ve kalesinde pozisyon vermedi. Final paslarında ve son vuruşlarda başarılı olamayınca farkı açamayan kırmızı siyahlı takım ikinci maçınıda kazanarak lig öncesinde iyi bir görüntü verdi.

Teknik Direktör Bahri Kaya ikinci yarının başında Nafican, Muhammed Rıdvan, Oktay ve Fatih Şerifoğlu ilerleyen dakikalarda ise Kerem Çağatay ve Murat’ı çıkartırken yerlerine Mikail, Mert Ilıman, Batuhan, Nurican, Kıvanç ve Samet’e şans verdi.
2. Lig kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren rakibi önündeki performansı ile Çorum FK teknik heyet ve yönetimin beğenisini kazandı.

Editör: Haber Merkezi