HA­LİL ÖZ­TÜRK
Tek­nik Di­rek­tör Meh­met Au­re­ilo, Ko­ca­elis­por kar­şı­sın­da hiç bek­le­me­dik­le­ri bir mağ­lu­bi­yet al­dık­la­rı­nı be­lir­te­rek ‘Ta­kım­da­ki so­run­la­rı bi­li­yo­ruz ve bun­la­rı ca­mia ola­rak hep bir­lik­te aşa­ca­ğız’ de­di.


Ken­di sa­ha­la­rın­da oy­na­dık­la­rı al­tı ma­çı­da ka­za­na­rak çık­tık­la­rı Ko­ca­elis­por ma­çın­da öne geç­ti­ği­miz maç­ta ikin­ci go­lü bu­la­ma­yın­ca son da­ki­ka go­lü ile mağ­lup ol­duk­la­rı için çok üz­gün ol­duk­la­rı­nı be­lir­ten Tek­nik Di­rek­tör Meh­met Au­re­li ‘İkin­ci ya­rı­da çok da­ha net po­zis­yon­lar bul­duk an­cak bun­la­rı go­lü çe­vi­re­me­dik.


Ma­çı ko­par­ma fır­sat­la­rı­nı iyi de­ğer­len­di­re­me­dik ve son on da­ki­ka­da ye­di­ği­miz gol­ler­le sa­ha­dan mağ­lup ay­rıl­dık. Ger­çek­ten çok üz­gü­nüz bi­zim ka­dar kim­se­nin üzül­me­si­ne müm­kün de­ğil. An­cak biz­ler pro­fes­yo­nel in­san­la­rız ve bu du­rum­dan ge­re­ken ders­le­ri çı­kar­ma­mız ve unut­ma­mız ge­re­ki­yor.


Ta­kım­da­ki prob­lem­le­ri bi­li­yo­ruz ve bun­la­rı hep bir­lik­te aşa­ca­ğız. Lig­de ilk ya­rı­nın ka­lan dört ma­çın­da he­de­fi­miz ka­za­na­rak ilk ya­rı­yı üst sı­ra­la­ra ya­kın yer­de bi­tir­mek is­ti­yo­ruz. Kim­se bi­zim gü­cü­mü­zü ya­ba­na at­ma­sın. Biz iyi bir eki­biz ve her tür­lü zor­lu­ğun üze­rin­den ge­le­cek gü­ce sa­hi­biz.


De­di­ğim gi­bi önü­müz­de da­ha dört maç ve li­gin ikin­ci ya­rı­sı var. Fut­bol­da ba­zen is­te­me­di­ği­miz so­nuç­lar ola­bi­li­yor. Bu du­ru­mu ter­si­ne çe­vir­mek yi­ne bi­zim eli­miz­de ve bu­nu hep bir­lik­te aşa­ca­ğız ve bun­dan baş­ka da yo­lu­muz yok’ de­di.

Editör: Haber Merkezi