HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por’da Lig ve ku­pa­da son iki ma­çı­nı kay­be­de­rek bo­zu­lan mo­ral­ler Fat­sa Be­le­di­yes­por ga­li­bi­ye­ti son­ra­sın­da ye­ri­ne se­vin­ce bı­rak­tı.
Ma­çın ar­dın­dan sa­ha için­de ta­raf­tar­la­rı ile ga­li­bi­yet se­vin­ci­ni ya­şa­yan kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım fut­bol­cu­la­rı ve tek­nik he­ye­ti ma­çın ar­dın­dan ise so­yun­ma oda­sın­da bu coş­ku­yu sür­dür­dü.
Tek­nik He­yet ve fut­bol­cu­la­rın ka­tıl­dı­ğı bu se­vinç Muğ­las­por ma­çın­dan son­ra ol­du­ğu gi­bi ga­li­bi­yet prim­le­ri­nin so­yun­ma oda­sın­da da­ğı­tıl­ma­sı coş­ku­yu iyi­ce ar­tır­dı. Ge­nel Kap­tan Meh­met Akif Tat­lı prim­le­rin ol­du­ğu çan­ta ile so­yun­ma oda­sın­da­ki po­za gir­me­si kır­mı­zı si­yah­lı fut­bol­cu­la­rın ne­şe­si­ni iyi­ce ar­tır­dı.

Primler ikiye katlandı

HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por’da Fat­sa ga­li­bi­ye­ti­ne prim­ler iki­ye kat­lan­dı. Baş­kan Fa­tih Öz­can Fat­sa Be­le­di­yes­por ga­li­bi­ye­ti ne­de­ni ile fut­bol­cu­la­rı kut­la­dı ve bu ma­ça özel ola­rak pri­mi iki­ye kat­la­dık­la­rı­nı söy­le­di.
Ma­çın ar­dın­dan so­yun­ma oda­sın­da ga­li­bi­yet se­vin­ci­ni ya­şa­yan kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım­da Baş­kan Yar­dım­cı­sı Mus­ta­fa Al­tun­ka­ya fut­bol­cu­la­rı kut­la­dı ve Baş­kan Öz­can’ın da­ha ön­ce söy­le­di­ği gi­bi hak et­tik­le­ri pa­ra­yı alın ter­le­ri ku­ru­ma­dan öde­ye­ce­ği­ni ha­tır­la­ta­rak prim­le­rin Ge­nel Kap­tan ta­ra­fın­dan so­yun­ma oda­sın­da da­ğı­ta­la­ca­ğı­nı açık­la­dı.
Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım­da iç ve dış sa­ha ga­li­bi­yet pri­mi 2’şer bin li­ra ola­rak açık­lan­mış­tı. Baş­kan Öz­can’ın iki ka­tı­na çı­kar­ma­sı ile Ço­rum Be­le­di­yes­por’lu fut­bol­cu­lar Fat­sa ga­li­bi­ye­tin­den son­ra 4’er bin li­ra prim al­dı­lar.

Editör: Haber Merkezi