MURAT KARASU
Bayanlar 2. Lig 7. grupta lider Çorum Voleybol dördüncü maçında evinde Ordu Çamlıkspor’a 3-1 yenilerek büyük hayal kırıklığı yarattı.

Rakibi önünde çok iyi başladığı ve 10-0 öne geçtiği sette rakibine bu seti 25-20 veren Çorum Voleybol sonraki setlerde bir türlü beklenen oyunu sahaya yansıtamayınca maçı 3-1 kaybetti.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maça fırtına gibi başlayan Çorum Voleybol rakibi önünde ilk sette 10-0 gibi bir skorla öne geçen ve büyük moral bulan temsilcimiz bu bölümden sonra inanılmaz hatalar yapmaya ve rakibi hafife almaya başlayınca konuk Ordu Çamlıkspor toparlandı ve 25 sayı alırken temsilcimiz sadece on sayı alabildi ve bu seti konuk takım 25-20 kazandı.

İkinci sette maça başladığı tempuyu yakalayan ve oyunda üstünlüğü yeniden ele geçiren temsilcimiz üstün bir oyun sonunda bu seti 25-12 kazanarak skoru 1-1 yaptı ve yeniden morallendi. Bu moral setin bitiminde malesef yine üçüncü sette oyundan düşmeler yaşadı.

Konuk takımda bu düşüşleri iyi değerlendirdi ve üçüncü sette final bölümünde yapılan bireysel hatalar sonucunda rakibine 25-22 kaybeden Çorum Voleybol yeniden geriye düştü: 1-2. Dördüncü sette maça yeniden ortak olmak için mücadele veren temsilcimiz yine final bölümünde rakibin direnci karşısında aynı direnci gösteremeyince bu seti 25-21 maçıda 3-1 kaybederek ligdeki ilk mağlubiyetini aldı ve liderliği kaybetti.