HALİL ÖZTÜRK
Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sungurlu Belediyespor yarın sahasında Ladik Belediyespor önünde galibiyet arayacak.
Sezonun ikinci yarısında oynadığı üç maçta topladığı yedi puanla haftalar sonra düşme hattından çıkan ve morallenen Sungurlu Belediyespor evinde oynayacağı bu maçıda kazanarak çıkışını sürdürmek amacında.


Geçtiğimiz hafta Havza Belediyespor deplasmanından son dakika golü ile üç puanla dönen kırmızı beyazlı takım bu galibiyetin verdiği moralle Ladik Belediyespor maçına hazırlandı.


Ligin ilk haftasında sahasında Safranbolu Belediyespor’u yenen kırmızı beyazlılar o maçtan buyana iç sahada üç puan savincini yaşayamadı. Yarın oynayacağı Ladik Belediyespor maçınad bu hasrete son vermek istiyor.
Teknik Direktör Hüseyin Eğer yönetiminde hafta boyunca bu maça hazırlanan kırmızı beyazlılarda hedef kazanarak sıraladaki çıkışını sürdürmek.  Eğer sahalarında oynayacakları bu maçı kazanarak iç sahadaki galibiyet hasretine son vermek ve çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Eğer iç sahada en büyük isteklerinin taraftar desteğini en fazla şekilde yanlarında görmek olduğunu söyledi.
Taraftarlarının desteği ile bu maçı kazanmak için ellerinden gelen müadeleyi vereceklerini belirten Eğer ‘Bizler sahada elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz taraftarlarımızda tribünde üzerine yapacaklar ve sonucunda galibiyet sevincini hep birlikte yaşayacağız’ dedi.